Tegelzetters vergelijken

Alles over tegelzetten, het berekenen van tegelzetkosten en het vrijblijvend vergelijken van tegelzetters.

start tegelzetters tegelzetters vergelijken »

Vergelijk tegelzetters online

De juiste tegelzetter vinden voor het leggen van tegels in je nieuwe badkamer bijvoorbeeld kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 2 100 bedrijven die tegels zetten. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om tegelzetters te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een tegelzetter en we geven een indicatie van de te verwachten tegelzetkosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om tegelzetters te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van tegelzetters uit jouw regio. Je vergelijkt de tegelzetters en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

TegelzetoffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  tegelzetters Tegelzetters vergelijken

Werkzaamheden tegelzetter

Voordat je begint met het vergelijken van tegelzetters is het handig om te weten wat een tegelzetter doet. De tegelzetter word veelal ingeschakeld voor het leggen van tegels op de vloer of voor het zetten van tegels op de muur. Door gebruik te maken van de diensten van een tegelzetter krijg je een strak en mooi betegeld oppervlak. De werkzaamheden van tegelzetters kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om tegelzetters te vergelijken. Zo zal de ene tegelzetter wel vloerverwarming kunnen aanleggen en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke tegelzetter worden uitgevoerd.

  • Tegels leggen - Het leggen van tegels op de vloer.

  • Teggels zetten - Het zetten van tegels op de muur.

  • Oude tegels verwijderen - Het verwijderen van oude tegels.

Voor elk soort legging van tegels kan de tegelzetter een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten tegelzetter om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk tegelzetters direct online, ga naar tegelzetter offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij tegelzetters in je regio.

Tegelzetkosten vergelijken

De kosten van tegelzetters kunnen nogal uiteenlopen. De ene tegelzetter hanteert een uurtarief terwijl de andere tegelzetter een vaste prijs vraagt voor het leggen van tegels in je nieuwe badkamer bijvoorbeeld. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij tegelzetters om de tegelzetkosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een tegelzetter is €37 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van tegelzetters op de pagina tegelzetkosten. Wil je kosten vergelijken van tegelzetters uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van tegelzetters uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina tegelzetters offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

TegelzetkostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor tegelzetters

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor tegelzetters. Bij het vergelijken van tegelzetters is het dan ook aan te raden om te kijken of een tegelzetter bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de tegelzetter is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de tegelzetter is aangesloten. Veelal zijn de tegelzetters van Offertebank aangesloten bij Bouwend Nederland en Bond van Aannemers in Tegelwerken in Nederland.

Bouwend Nederland
Bond van Aannemers in Tegelwerken in Nederland

Hoe tegelzetters vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend tegelzetters vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van tegelzetters uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!