Vertalers vergelijken

Alles over vertaalwerk, het berekenen van vertaalkosten en het vrijblijvend vergelijken van vertalers.

start vertalers vertalers vergelijken »

Vergelijk vertalers online

De juiste vertaler vinden voor het vertalen van teksten kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 12 000 bedrijven die teksten vertalen. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om vertalers te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een vertaler en we geven een indicatie van de te verwachten vertaalkosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om vertalers te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van vertalers uit jouw regio. Je vergelijkt de vertalers en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

VertaaloffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  vertalers Vertalers vergelijken

Werkzaamheden vertaler

Voordat je begint met het vergelijken van vertalers is het handig om te weten wat een vertaler doet. De vertaler word veelal ingeschakeld voor het vertalen van teksten of voor het controleren van teksten op grammatica en spelfouten. Door gebruik te maken van de diensten van een vertaler krijg je professioneel vertaalde teksten. De werkzaamheden van vertalers kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om vertalers te vergelijken. Zo zal de ene vertaler wel een gehele website vertalen voor een vaste prijs en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke vertaler worden uitgevoerd.

  • Vertalen van tekst - Het vertalen van teksten.

  • Controleren van tekst op spelfouten - Het controleren van teksten op grammatica en spelfouten.

  • Redactionele afwerking - Het optimiliseren van vertaalden teksten.

  • Website vertalen - Het vertalen van een gemiddelde webstite.

  • Webshop vertalen - Het vertalen van een gemiddelde webshop.

  • Document vertalen - Het vertalen van een document.

Voor elk soort vertaalwerk kan de vertaler een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten vertaler om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk vertalers direct online, ga naar vertaler offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij vertalers in je regio.

Vertaalkosten vergelijken

De kosten van vertalers kunnen nogal uiteenlopen. De ene vertaler hanteert een uurtarief terwijl de andere vertaler een vaste prijs vraagt voor het vertalen van teksten. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij vertalers om de vertaalkosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een vertaler is €60 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van vertalers op de pagina vertaalkosten. Wil je kosten vergelijken van vertalers uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van vertalers uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina vertalers offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

VertaalkostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor vertalers

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor vertalers. Bij het vergelijken van vertalers is het dan ook aan te raden om te kijken of een vertaler bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de vertaler is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de vertaler is aangesloten. Veelal zijn de vertalers van Offertebank aangesloten bij Expertisecentrum Literair Vertalen en Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland.

Expertisecentrum Literair Vertalen
Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland

Hoe vertalers vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend vertalers vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van vertalers uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!