Hoveniers vergelijken

Alles over tuinklussen, het berekenen van hovenierskosten en het vrijblijvend vergelijken van hoveniers.

start hoveniers hoveniers vergelijken »

Vergelijk hoveniers online

De juiste hovenier vinden voor je tuinklus kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 6 000 bedrijven die tuinwerk verrichten. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om hoveniers te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een hovenier en we geven een indicatie van de te verwachten hovenierskosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om hoveniers te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van hoveniers uit jouw regio. Je vergelijkt de hoveniers en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

HovenieroffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  hoveniers Hoveniers vergelijken

Werkzaamheden hovenier

Voordat je begint met het vergelijken van hoveniers is het handig om te weten wat een hovenier doet. De hovenier word veelal ingeschakeld voor het renoveren en herstellen van uw tuin of voor het aanleggen van een nieuwe tuin. Door gebruik te maken van de diensten van een hovenier bent u zeker van een prachtige tuin. De werkzaamheden van hoveniers kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om hoveniers te vergelijken. Zo zal de ene hovenier wel een grote boom kunnen verwijderen en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke hovenier worden uitgevoerd.

  • Tuinrenovatie - Het renoveren en herstellen van uw tuin.

  • Tuin aanleggen - Het aanleggen van een nieuwe tuin.

  • Tuinonderhoud - Het onderhouden van een tuin.

  • Bestraten - Het bestraten van uw oprit of tuin.

  • Tuinontwerp - Het ontwerpen van uw tuin.

  • Boomverzorging - Het verzorgen en beter maken van bomen.

  • Tuinadvies - Advies over mogelijkheden voor uw tuin.

  • Schutting plaatsen - Een schutting plaatsen in uw tuin.

  • Vijver aanleggen - Het aanleggen van een vijver.

Voor elk soort tuinklus kan de hovenier een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten hovenier om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk hoveniers direct online, ga naar hovenier offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij hoveniers in je regio.

Hovenierskosten vergelijken

De kosten van hoveniers kunnen nogal uiteenlopen. De ene hovenier hanteert een uurtarief terwijl de andere hovenier een vaste prijs vraagt voor je tuinklus. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij hoveniers om de hovenierskosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een hovenier is €46 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van hoveniers op de pagina hovenierskosten. Wil je kosten vergelijken van hoveniers uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van hoveniers uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina hoveniers offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

HovenierskostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor hoveniers

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor hoveniers. Bij het vergelijken van hoveniers is het dan ook aan te raden om te kijken of een hovenier bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de hovenier is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de hovenier is aangesloten. Veelal zijn de hoveniers van Offertebank aangesloten bij Vereniging Hoveniers en Groenwerkers, Groenkeur en Tuinkeur.

Vereniging Hoveniers en Groenwerkers
Groenkeur
Tuinkeur

Hoe hoveniers vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend hoveniers vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van hoveniers uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!