Schilders vergelijken

Alles over schilderwerk, het berekenen van schilderkosten en het vrijblijvend vergelijken van schilders.

start schilders schilders vergelijken »

Vergelijk schilders online

De juiste schilder vinden voor je schilderklus kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 21 000 bedrijven die schilderwerk verrichten. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om schilders te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een schilder en we geven een indicatie van de te verwachten schilderkosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om schilders te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van schilders uit jouw regio. Je vergelijkt de schilders en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

SchilderoffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  schilders Schilders vergelijken

Werkzaamheden schilder

Voordat je begint met het vergelijken van schilders is het handig om te weten wat een schilder doet. De schilder word veelal ingeschakeld voor het schilderen in huis of voor het schilderen buitenshuis. Door gebruik te maken van de diensten van een schilder ben je zeker van een strakke afwerking. De werkzaamheden van schilders kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om schilders te vergelijken. Zo zal de ene schilder wel het behangwerk van muren doen en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke schilder worden uitgevoerd.

  • Schilderwerk binnen - Het schilderen in huis.

  • Schilderwerk buiten - Het schilderen buitenshuis.

  • Sauswerk - Het sausen van muren en plafonds.

  • Spuitwerk - Het spuiten van muren en plafonds.

  • Trap schilderen - Het schilderen van een trap.

  • Plafond schilderen - Het schilderen van het plafond.

  • Deur schilderen - Het schilderen van een deur.

  • Kozijn schilderen - Het schilderen van een kozijn.

Voor elk soort schilderklus kan de schilder een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten schilder om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk schilders direct online, ga naar schilder offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij schilders in je regio.

Schilderkosten vergelijken

De kosten van schilders kunnen nogal uiteenlopen. De ene schilder hanteert een uurtarief terwijl de andere schilder een vaste prijs vraagt voor je schilderklus. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij schilders om de schilderkosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een schilder is €40 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van schilders op de pagina schilderkosten. Wil je kosten vergelijken van schilders uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van schilders uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina schilders offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

SchilderkostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor schilders

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor schilders. Bij het vergelijken van schilders is het dan ook aan te raden om te kijken of een schilder bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de schilder is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de schilder is aangesloten. Veelal zijn de schilders van Offertebank aangesloten bij Betere Schilder en OnderhoudNL.

Betere Schilder
OnderhoudNL

Hoe schilders vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend schilders vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van schilders uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!