Verhuizers vergelijken

Alles over verhuizingen, het berekenen van verhuiskosten en het vrijblijvend vergelijken van verhuizers.

start verhuizers verhuizers vergelijken »

Vergelijk verhuizers online

De juiste verhuizer vinden voor je verhuizing kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 1 000 bedrijven die verhuizingen doen. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om verhuizers te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een verhuizer en we geven een indicatie van de te verwachten verhuiskosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om verhuizers te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van verhuizers uit jouw regio. Je vergelijkt de verhuizers en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

VerhuisoffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  verhuizers Verhuizers vergelijken

Werkzaamheden verhuizer

Voordat je begint met het vergelijken van verhuizers is het handig om te weten wat een verhuizer doet. De verhuizer word veelal ingeschakeld voor het verhuizen van je spullen of voor het inpakken van de te verhuizen spullen. Door gebruik te maken van de diensten van een verhuizer vlot lopende verhuizing. De werkzaamheden van verhuizers kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om verhuizers te vergelijken. Zo zal de ene verhuizer wel een verhuizing op de 10e etage doen en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke verhuizer worden uitgevoerd.

  • Verhuizen - Het verhuizen van je spullen.

  • Inpakken - Het inpakken van de te verhuizen spullen.

  • Verhuren huislift - Het verhuren van een huislift.

  • Schoonmaken - Het schoonmaken van de nieuwe woning.

Voor elk soort verhuizing kan de verhuizer een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten verhuizen om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk verhuizers direct online, ga naar verhuizer offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij verhuizers in je regio.

Verhuiskosten vergelijken

De kosten van verhuizers kunnen nogal uiteenlopen. De ene verhuizer hanteert een uurtarief terwijl de andere verhuizer een vaste prijs vraagt voor je verhuizing. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij verhuizers om de verhuiskosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een verhuizer is €44 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van verhuizers op de pagina verhuiskosten. Wil je kosten vergelijken van verhuizers uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van verhuizers uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina verhuizers offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

VerhuiskostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor verhuizers

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor verhuizers. Bij het vergelijken van verhuizers is het dan ook aan te raden om te kijken of een verhuizer bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de verhuizer is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de verhuizer is aangesloten. Veelal zijn de verhuizers van Offertebank aangesloten bij Professionele Project Verhuizer en Erkende Verhuizers.

Professionele Project Verhuizer
Erkende Verhuizers

Hoe verhuizers vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend verhuizers vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van verhuizers uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!