• Over OffertebankOver Offertebank

Offertebank biedt hét platform waar vraag en aanbod samen komen.


Offertebank is een platform waar vraag en aanbod samen komen. Op het plaform zijn duizenden vakspecialisten aangesloten, van aannemer en advocaat tot webdesigner en zonnepaneel specialist. Zo kom je makkelijk in contact met een vakspecialist die je kan inschakelen voor jouw klus. Bezoek de pagina diensten om een vakspecialist te vinden.


In contact komen met vakspecialisten

Je kan bij Offertebank gratis offertes aanvragen bij vakspecialisten uit jouw regio. De 5 vakspecialisten sturen je dan vrijblijvende offertes toe. Zo kan je vervolgens de offertes vergelijken om het tot beste aanbod te komen en een offerte al dan niet te accepteren. Er zijn geen voorwaarden aan verbonden dus je zit nergens aan vast. Ben je zelf een vakspecialist en wil je offerteaanvragen ontvangen? Ga naar de pagina aanmelden als bedrijf voor meer informatie.


Aanmelden als vakspecialist

Als vakspecialist kun je je gratis en vrijblijvend aanmelden. Wanneer je bent aangesloten op het platform, informeren we je over offerteaanvragen die interresant voor je kunnen zijn. Zo beslist je zelf of je vervolgens een offerte uitbrengt.


Offertebank en partners

Offertebank werkt samen met verschillende partners om op offertebank.nl vele diensten te kunnen bieden. Zo werken we samen met onder andere Skydreams, Leadfactor, Offerti, Advanza en 4Offertes.