• Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen op Offertebank over onze website en diensten.Wat is Offertebank?

Offertebank bied een platform waar vraag en aanbod samen komen. Op het plaform zijn duizenden vakspecialisten aangesloten, van aannemer en advocaat tot webdesigner en zonnepaneel specialist. Offertebank bied één centraal punt waar consumenten en bedrijven makkelijk in contact kunnen komen met vakspecialisten. Met kwaliteit en betaalbaarbeid vooropgesteld. Lees meer op de pagina: over offertebank.


Hoe werkt Offertebank?

Je kan bij Offertebank gratis offertes aanvragen bij vakspecialisten uit jouw regio. De 5 vakspecialisten sturen je dan vrijblijvende offertes toe. Zo kan je vervolgens de offertes vergelijken om het tot beste aanbod te komen en de offerte al dan niet te accepteren.Vragen over aanvragen & offertes

Wanneer krijg ik reactie op mijn offerteaanvraag?

De meeste vakspecialisten nemen binnen een dag contact met je op, Veelal heb je binnen 2 dagen de meeste offertes ontvangen.

Kan ik na mijn aanvraag zelf contact opnemen met een vakspecialist?

Na het ontvangen van je offerteaanvraag nemen de vakspecialisten binnen 2 dagen contact met je op. Mocht het langer duren dan kunt je zelf contact opnemen met de vakspecialisten. De contactgegevens vind je in de bevestigingsmail die je na je aanvraag ontvangt.

Waarom heb ik minder dan 5 offertes ontvangen?

Er zijn duizenden vakspecialisten aangesloten op het platform. je aanvraag word naar 5 vakspecialisten gestuurd in jouw regio. Echter kan het zo zijn dat er minder vakspecialisten zijn aangesloten in jouw regio die op dat moment beschikbaar zijn. Daardoor kan het voorkomen dat je minder offertes ontvangt.

Waarom ontvang ik een offerte van een vakspecialist uit een andere regio?

Er zijn duizenden vakspecialisten aangesloten op het platform. je aanvraag word naar 5 vakspecialisten gestuurd in jouw regio. Echter kan het zo zijn dat er minder vakspecialisten zijn aangesloten in jouw regio die op dat moment beschikbaar zijn. In dat geval zoeken we vakspecialisten in de nabije regio om te zorgen dat je alsnog offertes zal ontvangen.

Kan ik na de aanvraag mijn gegevens nog wijzigen??

Na je aanvraag kun je de gegevens nog wijzigen. Neem daarvoor contact op met de betreffende vakspecialisten. In de bevestigingsmail die je ontvangen hebt na je aanvraag staan de contacgegevens van de vakspecialisten die jouw aanvraag hebben ontvangen.

Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig?

Ja, jouw persoonlijke gegevens zijn veilig bij ons. De persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor de offerteaanvraag. Je persoonlijke gegevens worden dan ook niet openbaar gedeeld.

Hoe controleer ik de kwaliteit van de aangesloten vakspecialisten?

We hechten veel waarde aan de kwaliteit die een vakspecialist dat bij het platform is aangesloten levert. De vakspecialisten staan altijd ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en de keurmerken van vakspecialisten worden gecontroleerd. Een vakspecialist waarover klachten bekend zijn worden dan ook niet toegelaten op het platform.

Hoe kan ik zelf de kwaliteit controleren van een vakspecialist?

Na je offerteaanvraag ontvang je een bevestigingsmail. In deze mail staan de vakspecialisten die een offerte zullen uitbrengen. Met die gegevens kunt u makkelijk kwailficaties, certificaten en reviews van de vakspecialist vinden.

Ik krijg een bevestingsmail van een ander bedrijf dan Offertebank, hoe kan dat?

Offertebank werkt samen met verschillende partijen om zoeen compleet mogelijk aanbod te bieden.

Ik heb een andere vraag, waar kan ik die kwijt?

Als je vraag hier niet tussen staat kun je altijd contact met ons opnemen, ga naar de contactpagina voor het contactformulier en voor onze contactgegevens.