Boekhouders vergelijken

Alles over boekhouden, het berekenen van boekhouderkosten en het vrijblijvend vergelijken van boekhouders.

start boekhouders boekhouders vergelijken »

Vergelijk boekhouders online

De juiste boekhouder vinden voor het verzorgen van inkomstenbelasting of het bijhouden van administratie kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 5 700 bedrijven die administratieve diensten aanbieden. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om boekhouders te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een boekhouder en we geven een indicatie van de te verwachten boekhouderkosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om boekhouders te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van boekhouders uit jouw regio. Je vergelijkt de boekhouders en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

BoekhouderoffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  boekhouders Boekhouders vergelijken

Werkzaamheden boekhouder

Voordat je begint met het vergelijken van boekhouders is het handig om te weten wat een boekhouder doet. De boekhouder word veelal ingeschakeld voor het ondersteunen bij je belastingaangifte of voor het verzorgen en indienen van inkomstenbelasting. Door gebruik te maken van de diensten van een boekhouder ben je zeker van een correcte en overzichtelijke administratie. De werkzaamheden van boekhouders kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om boekhouders te vergelijken. Zo zal de ene boekhouder wel de jaarstukken opmaken en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke boekhouder worden uitgevoerd.

  • Hulp bij belastingaangifte - Het ondersteunen bij je belastingaangifte.

  • Aangifte inkomstenbelasting - Het verzorgen en indienen van inkomstenbelasting.

  • Aangifte omzetbelasting - Het verzorgen en indienen van omzetsbelasting.

  • Bedrijfsadministratie - Het verzorgen en bijhouden van bedrijfsadministratie.

  • Jaarrekening opmaken - Het opmaken van jaarrekeningen.

  • Salarisadministratie - Het opzetten en bijhouden van salarisadministratie.

  • Financieel advies - Het adviseren op fiscaal gebied.

  • FinanciĆ«le rapportages - Het verzorgen van financiĆ«le rapportages.

Voor elk soort boekhouding kan de boekhouder een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten boekhouder om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk boekhouders direct online, ga naar boekhouder offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij boekhouders in je regio.

Boekhouderkosten vergelijken

De kosten van boekhouders kunnen nogal uiteenlopen. De ene boekhouder hanteert een uurtarief terwijl de andere boekhouder een vaste prijs vraagt voor het verzorgen van inkomstenbelasting of het bijhouden van administratie. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij boekhouders om de boekhouderkosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een boekhouder is €69 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van boekhouders op de pagina boekhouderkosten. Wil je kosten vergelijken van boekhouders uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van boekhouders uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina boekhouders offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

BoekhouderkostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor boekhouders

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor boekhouders. Bij het vergelijken van boekhouders is het dan ook aan te raden om te kijken of een boekhouder bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de boekhouder is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de boekhouder is aangesloten. Veelal zijn de boekhouders van Offertebank aangesloten bij Serviceorganisatie voor de mkb-accountant en Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen.

Serviceorganisatie voor de mkb-accountant
Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen

Hoe boekhouders vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend boekhouders vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van boekhouders uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!