• Ervaringen van consumenten

Ervaringen van onze klanten

Lees hier over de ervaringen van onze klanten en deel je eigen ervaring.


Martin Donsel

schilderoffertes

Ik heb 3 goede aanbiedingen ontvangen van schilders. Fijn om eerst een indruk te krijgen van de kosten alvorens ik in zee ben gegaan met een bekwame schilder.

Vera van T.

dakkapeloffertes

Super handig dit. 4 offertes ontvangen van dakkapelbedrijven, met wel een verschil van 900 euro in de offerteprijs. Wij hebben onze keuze gemaakt.

Karina S.

vertaaloffertes

Ik wilde mijn website laten vertalen in het engels. Ik ben uitgekomen bij een native engelse vrouw die de vertaling heeft gedaan, ik ben erg tevreden, aanrader!

Lenneke de W.

aannemeroffertes

Via offertebank hebben we een offerteaanvraag gedaan voor de verbouwing van onze badkamer, daarop hebben we 4 mooie aanbiedingen gekregen, bedankt!

Jorn Schwartz

aannemeroffertes

Superhandig dit, 2 van de 5 ontvangen offertes van de aannemers verschilde 48% in prijs.

Minke van A.

aannemeroffertes

Hartelijk dank voor alle offertes aannemers. Momenteel zijn mijn vrouw en ik ons nog aan het beraden wanneer we de verbouwing in gang willen zetten. U hoort van ons.

Lot van de B.

accountantoffertes

Voor de afsluiting van mijn eerste boekjaar als zelfstandig ondernemer wilde ik graag dat een specialist even met me mee kon kijken. Via deze weg heb ik mijn huidige accountant gevonden.

Mathijs Roorda

accountantoffertes

Ik wilde graag weten wat het zou kosten om mijn volledige administratie uit te besteden. Door de offertes van de accountants heb ik een goed beeld wat de kosten zijn die ik kan verwachten.

Heidi Vervelzen

accountantoffertes

Door de groei van ons bedrijf ben ik op zoek gegaan naar accountants in die regio die ons een aantrekkelijk aanbod wilde doen. Offertebank maakte dat wel heel makkelijk!

Edwin Smeitink

airconditioningoffertes

Bedankt voor alle offertes, ik heb nu een duidelijke beeld van wat het zal kosten als ik airco wil.

Johanneke van M.

airconditioningoffertes

Met ons platte dak word het echt bloedje heet als de zon erop schijnt, we hebben meerdere mooie aanbiedingen ontvangen voor een airconditioning via deze site.

Farina van Wegen

airconditioningoffertes

Voor ons kantoor met een oppervlakte van circa 150m2 hebben ik een offerteaanvraag gedaan via offertebank, meerdere offertes binnen, snel besparen zo, fijn!

Foppe Zuiderwijk

alarmoffertes

Mijn bedrijfspand is nu op en top beveiligd. Na een inbraak gelijk een alarm laten installeren, in contact gekomen met een alarmspecialist via deze site. Dik tevreden!

Lotte van de R.

alarmoffertes

Na berichten in de media over hoger risico autodiefstal bij elektrische autos heb ben we onze garage laten beveiligen (2 elektrische autos). We kregen een paar mooie aanbiedingen via Offertebank.

Kris V.

alarmoffertes

Ik was op zoek naar een goed alarmsysteem voor in ons huis. Ik heb offertes aangevraagd en ben ik contact gekomen met meerdere specialisten die me goed hebben kunnen adviseren.

Anne-May R.

advocatenoffertes

Na een bedrijfsongeval wilde ik weten of ik recht had op een schadevergoeding, via deze weg heb ik een advocaat gevonden die mij daarin begeleid.

Yonathan Opdam

advocatenoffertes

Mijn huurbaar komt zijn plichten niet na, heel vervelend! Ik heb bij Offertebank een offerteaanvraag gedaan en van meerdere advocaten al direct advies gekregen.

Esin van Berkom

advocatenoffertes

Door een conflict met mijn zakenpartner heb ik offertes bij advocaten opgevraagd, goed aanbod ontvangen. Onderhand is het opgelost met behulp van een advocaat die ik hier heb gevonden. Bedankt!

Pieter Scheerman

airconditioningoffertes

Mooie aanbiedingen ontvangen hier. Aircootje laten plaatsen in de voorkamer en slaapkamer.

Rommert

airconditioningoffertes

Ons bedrijfspand is zinderend heet in de zomer, ook al is het maar 20 graden, plat dak. Via offertebank heb ik een goede partij gevonden die airco-units heeft geplaatst.

Eugène de V.

airconditioningoffertes

Goed advies en een fijne vakman. Hartelijk dank voor de aanbiedingen, de airco is geïnstalleerd en werkt goed!

meer ervaringen