Timmermannen vergelijken

Alles over timmerklussen, het berekenen van timmermankosten en het vrijblijvend vergelijken van timmermannen.

start timmermannen timmermannen vergelijken »

Vergelijk timmermannen online

De juiste timmerman vinden voor je timmerklus kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 13.000 bedrijven die timmerdiensten aanbieden. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om timmermannen te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een timmerman en we geven een indicatie van de te verwachten timmermankosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om timmermannen te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van timmermannen uit jouw regio. Je vergelijkt de timmermannen en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

TimmermanoffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk timmermannen Timmermannen vergelijken

Werkzaamheden timmerman

Voordat je begint met het vergelijken van timmermannen is het handig om te weten wat een timmerman doet. De timmerman wordt veelal ingeschakeld voor het bouwen van kasten op maat of voor het bouwen van keukens op maat . Door gebruik te maken van de diensten van een timmerman bijvoorbeeld een mooie afgewerkte keuken of zolder. De werkzaamheden van timmermannen kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om timmermannen te vergelijken. Zo zal de ene timmerman wel een dakkapel kunnen plaatsen en de andere niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke timmerman worden uitgevoerd.

  • Kasten - Het bouwen van kasten op maat.

  • Keuken - Het bouwen van keukens op maat.

  • Tafels - Het bouwen van tafels op maat.

  • Ramen en deurhorren - Het bouwen van ramen en deurhorren op maat.

  • Plafond uitraggelen - Het plafond opnieuw uitraggelen.

  • Aanbouw - Het plaatsen van een aanbouw.

  • Zolder aftimmeren - Het aftimmeren en afwerken van de zolder.

Voor elke timmerklus kan de timmerman een ander tarief rekenen. Bekijk de pagina kosten timmerman om een indruk te krijgen van de kosten voor elke dienst. Of vergelijk timmermannen direct online: ga naar timmerman offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij timmermannen in je regio.

Timmermankosten vergelijken

De kosten van timmermannen kunnen nogal uiteenlopen. De ene timmerman hanteert een uurtarief terwijl de andere timmerman een vaste prijs vraagt voor je timmerklus. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij timmermannen om de timmermankosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een timmerman is €40 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van timmermannen op de pagina timmermankosten. Wil je kosten vergelijken van timmermannen uit jouw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag meerdere offertes te ontvangen van timmermannen uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina timmermanoffertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

TimmermankostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor timmermannen

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor timmermannen. Bij het vergelijken van timmermannen is het dan ook aan te raden om te kijken of een timmerman een keurmerk heeft of bij een brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk biedt vaak een garantie voor het werk dat door de timmerman is uitgevoerd. Zo kan je ook met opmerkingen en klachten terecht bij de brancheorganisatie waarbij de timmerman is aangesloten. Veelal zijn de timmermannen van Offertebank aangesloten bij Bouwend Nederland en Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie.

Bouwend Nederland
Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie

Hoe timmermannen vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend timmermannen vergelijken in jouw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 4 offertes van timmermannen uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten.

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!