Elektriciens vergelijken

Alles over elektra aanleggen, het berekenen van elektricienkosten en het vrijblijvend vergelijken van elektriciens.

start elektriciens elektriciens vergelijken »

Vergelijk elektriciens online

De juiste elektricien vinden voor het laten aanleggen van je elektra kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 2 870 bedrijven die elektra aanleggen. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om elektriciens te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een elektricien en we geven een indicatie van de te verwachten elektricienkosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om elektriciens te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van elektriciens uit jouw regio. Je vergelijkt de elektriciens en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

ElektricienoffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  elektriciens Elektriciens vergelijken

Werkzaamheden elektricien

Voordat je begint met het vergelijken van elektriciens is het handig om te weten wat een elektricien doet. De elektricien word veelal ingeschakeld voor het verhelpen van storing in de meterkast of voor het vervangen van een groepenkast. Door gebruik te maken van de diensten van een elektricien ben je zeker van goede installatie van je elektra. De werkzaamheden van elektriciens kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om elektriciens te vergelijken. Zo zal de ene elektricien wel een alarmsysteem installeren en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke elektricien worden uitgevoerd.

  • Storing in meterkast - Het verhelpen van storing in de meterkast.

  • Groepenkast vervangen - Het vervangen van een groepenkast.

  • Elektra aanleggen - Het aanleggen van nieuwe elektra.

  • Elektra vervangen - Het vervangen van elektra.

  • Oplaadstation elektrische auto - Het plaatsen van een oplaadstation voor een elektrische auto.

  • Intercomsysteem aanleggen - Het aanleggen van een intercom systeem.

  • Stopcontact aanleggen - Het aanleggen van een stopcontact.

Voor elk soort elektraklus kan de elektricien een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten elektricien om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk elektriciens direct online, ga naar elektricien offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij elektriciens in je regio.

Elektricienkosten vergelijken

De kosten van elektriciens kunnen nogal uiteenlopen. De ene elektricien hanteert een uurtarief terwijl de andere elektricien een vaste prijs vraagt voor het laten aanleggen van je elektra. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij elektriciens om de elektricienkosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een elektricien is €44 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van elektriciens op de pagina elektricienkosten. Wil je kosten vergelijken van elektriciens uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van elektriciens uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina elektriciens offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

ElektricienkostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor elektriciens

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor elektriciens. Bij het vergelijken van elektriciens is het dan ook aan te raden om te kijken of een elektricien bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de elektricien is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de elektricien is aangesloten. Veelal zijn de elektriciens van Offertebank aangesloten bij Bouwend Nederland en Uneto-Vni.

Bouwend Nederland
Uneto-Vni

Hoe elektriciens vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend elektriciens vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van elektriciens uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!