Dakdekkers vergelijken

Alles over dakdekken, het berekenen van kosten dakbedekking en het vrijblijvend vergelijken van dakdekkers.

start dakdekkers dakdekkers vergelijken »

Vergelijk dakdekkers online

De juiste dakdekker vinden voor het laten bedekken van een dak kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 2 000 bedrijven die dakdekken. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om dakdekkers te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een dakdekker en we geven een indicatie van de te verwachten kosten dakbedekking. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om dakdekkers te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van dakdekkers uit jouw regio. Je vergelijkt de dakdekkers en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

DakbedekkingoffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk dakdekkers Dakdekkers vergelijken

Werkzaamheden dakdekker

Voordat je begint met het vergelijken van dakdekkers is het handig om te weten wat een dakdekker doet. De dakdekker word veelal ingeschakeld voor het bedekken van een plat dak met bitumen of voor het bedekken van een hellend dak met klei dakpannen. Door gebruik te maken van de diensten van een dakdekker krijg je nieuwe dakbedekking dat weer tientallen jaren meekan. De werkzaamheden van dakdekkers kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om dakdekkers te vergelijken. Zo zal de ene dakdekker wel een dakkapel plaatsen en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke dakdekker worden uitgevoerd.

 • Bitumen plat dak - Het bedekken van een plat dak met bitumen.

 • Klei dakpannen hellend dak - Het bedekken van een hellend dak met klei dakpannen.

 • Plat dak EPDM - Het bedekken van een plat dak met EPDM.

 • Groen plat dak - Het bedekken van een plat dak met groen.

 • Beton dakpannen hellend dak - Het bedekken van een hellend dak met betonnen dakpannen.

 • Plat dak PVC - Het bedekken van een plat dak met PVC.

 • Hellend dak leien - Het bedekken van een hellend dak met leien.

 • Hellend dak riet - Het bedekken van een hellend dak met riet.

 • Hellend dak aluminium - Het bedekken van een hellend dak met aluminium.

 • Hellend dak koper - Het bedekken van een hellend dak met koper.

 • Hellend dak zink - Het bedekken van een hellend dak met zink.

Voor elk soort dakbedekking kan de dakdekker een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten dakdekken om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk dakdekkers direct online, ga naar dakdekker offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij dakdekkers in je regio.

Kosten dakbedekking vergelijken

De kosten van dakdekkers kunnen nogal uiteenlopen. De ene dakdekker hanteert een uurtarief terwijl de andere dakdekker een vaste prijs vraagt voor het laten bedekken van een dak. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij dakdekkers om de kosten dakbedekking te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een dakdekker is €48 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van dakdekkers op de pagina kosten dakbedekking. Wil je kosten vergelijken van dakdekkers uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van dakdekkers uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina dakdekkers offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

Kosten dakbedekkingKosten vergelijken »

Keurmerken voor dakdekkers

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor dakdekkers. Bij het vergelijken van dakdekkers is het dan ook aan te raden om te kijken of een dakdekker bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de dakdekker is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de dakdekker is aangesloten. Veelal zijn de dakdekkers van Offertebank aangesloten bij Het Hellende Dak, Vereniging Dakbedekkingsbranche Nederland en Nederlandse Dakdekkers Associatie.

Het Hellende Dak
Vereniging Dakbedekkingsbranche Nederland
Nederlandse Dakdekkers Associatie

Hoe dakdekkers vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend dakdekkers vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van dakdekkers uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!