Coaches vergelijken

Alles over coaching, het berekenen van coachkosten en het vrijblijvend vergelijken van coaches.

start coaches coaches vergelijken »

Vergelijk coaches online

De juiste coach vinden voor professionele ondersteuning kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 3.200 bedrijven die coachingstrajecten bieden. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om coaches te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een coach en we geven een indicatie van de te verwachten coachkosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om coaches te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van coaches uit jouw regio. Je vergelijkt de coaches en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

CoachoffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk coaches Coaches vergelijken

Werkzaamheden coach

Voordat je begint met het vergelijken van coaches is het handig om te weten wat een coach doet. De coach wordt veelal ingeschakeld voor het bieden van ondersteuning bij een priv├ęsituatie of voor het bieden van ondersteuning tijdens de loopbaan . Door gebruik te maken van de diensten van een coach ben je zeker van professionele ondersteuning. De werkzaamheden van coaches kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om coaches te vergelijken. Zo zal de ene coach wel op locatie coaching geven en de andere niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke coach worden uitgevoerd.

  • Personal coaching - Het bieden van ondersteuning bij een priv├ęsituatie.

  • Loopbaan coaching - Het bieden van ondersteuning tijdens de loopbaan.

  • Stress management - Het bieden van ondersteuning bij stressmanagement.

  • Provocatieve coaching - Het bieden van ondersteuning door middel van provocatieve coaching.

  • Rouwbegeleiding - Het bieden van ondersteuning bij het rouwproces.

  • Wandel coaching - Het bieden van ondersteuning tijdens wandelsessies.

Voor elke coaching kan de coach een ander tarief rekenen. Bekijk de pagina kosten coach om een indruk te krijgen van de kosten voor elke dienst. Of vergelijk coaches direct online: ga naar coach offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij coaches in je regio.

Coachkosten vergelijken

De kosten van coaches kunnen nogal uiteenlopen. De ene coach hanteert een uurtarief terwijl de andere coach een vaste prijs vraagt voor professionele ondersteuning. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij coaches om de coachkosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een coach is €53 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van coaches op de pagina coachkosten. Wil je kosten vergelijken van coaches uit jouw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag meerdere offertes te ontvangen van coaches uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina coachoffertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

CoachkostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor coaches

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor coaches. Bij het vergelijken van coaches is het dan ook aan te raden om te kijken of een coach een keurmerk heeft of bij een brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk biedt vaak een garantie voor het werk dat door de coach is uitgevoerd. Zo kan je ook met opmerkingen en klachten terecht bij de brancheorganisatie waarbij de coach is aangesloten. Veelal zijn de coaches van Offertebank aangesloten bij Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching en Nederlandse Orde van Beroeps Coaches.

Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching
Nederlandse Orde van Beroeps Coaches

Hoe coaches vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend coaches vergelijken in jouw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 4 offertes van coaches uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten.

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!