Webontwikkelaars vergelijken

Alles over webontwikkeling, het berekenen van webontwikkelingkosten en het vrijblijvend vergelijken van webontwikkelaars.

start webontwikkelaars webontwikkelaars vergelijken »

Vergelijk webontwikkelaars online

De juiste webontwikkelaar vinden voor het laten ontwikkelen van je website of systeem kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 4.100 bedrijven die webdevelopment aanbieden. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om webontwikkelaars te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een webontwikkelaar en we geven een indicatie van de te verwachten webontwikkelingkosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om webontwikkelaars te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van webontwikkelaars uit jouw regio. Je vergelijkt de webontwikkelaars en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

WebontwikkelingoffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk webontwikkelaars Webontwikkelaars vergelijken

Werkzaamheden webontwikkelaar

Voordat je begint met het vergelijken van webontwikkelaars is het handig om te weten wat een webontwikkelaar doet. De webontwikkelaar wordt veelal ingeschakeld voor het ontwikkelen van een website of voor het ontwikkelen van een website . Door gebruik te maken van de diensten van een webontwikkelaar krijg je een nieuwe website of systeem volgens de huidige standaarden. De werkzaamheden van webontwikkelaars kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om webontwikkelaars te vergelijken. Zo zal de ene webontwikkelaar wel webdesign doen en de andere niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke webontwikkelaar worden uitgevoerd.

  • Website ontwikkelen - Het ontwikkelen van een website.

  • Webshop ontwikkelen - Het ontwikkelen van een website.

  • CRM ontwikkelen - Het ontwikkelen van een CRM systeem.

  • Blog ontwikkelen - Het ontwikkelen van een blog.

  • App ontwikkeling - Het ontwikkelen van apps voor iOS en Android.

  • Technische analyse - Het technisch analyseren van je website of systeem.

Voor elke webdienst kan de webontwikkelaar een ander tarief rekenen. Bekijk de pagina kosten webontwikkeling om een indruk te krijgen van de kosten voor elke dienst. Of vergelijk webontwikkelaars direct online: ga naar webontwikkelaar offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij webontwikkelaars in je regio.

Webontwikkelingkosten vergelijken

De kosten van webontwikkelaars kunnen nogal uiteenlopen. De ene webontwikkelaar hanteert een uurtarief terwijl de andere webontwikkelaar een vaste prijs vraagt voor het laten ontwikkelen van je website of systeem. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij webontwikkelaars om de webontwikkelingkosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een webontwikkelaar is €86 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van webontwikkelaars op de pagina webontwikkelingkosten. Wil je kosten vergelijken van webontwikkelaars uit jouw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag meerdere offertes te ontvangen van webontwikkelaars uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina webontwikkelingoffertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

WebontwikkelingkostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor webontwikkelaars

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor webontwikkelaars. Bij het vergelijken van webontwikkelaars is het dan ook aan te raden om te kijken of een webontwikkelaar een keurmerk heeft of bij een brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk biedt vaak een garantie voor het werk dat door de webontwikkelaar is uitgevoerd. Zo kan je ook met opmerkingen en klachten terecht bij de brancheorganisatie waarbij de webontwikkelaar is aangesloten. Veelal zijn de webontwikkelaars van Offertebank aangesloten bij Nederland ICT en ICT Waarborg.

Nederland ICT
ICT Waarborg

Hoe webontwikkelaars vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend webontwikkelaars vergelijken in jouw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 4 offertes van webontwikkelaars uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten.

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!