Warmtepomp specialisten vergelijken

Alles over warmtepompen, het berekenen van warmtepompkosten en het vrijblijvend vergelijken van warmtepomp specialisten.

start specialisten warmtepomp specialisten vergelijken »

Vergelijk warmtepomp specialisten online

De juiste warmtepomp specialist vinden voor het laten plaatsen van je warmtepomp kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 1 000 bedrijven die warmtepompen installeren. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om warmtepomp specialisten te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een warmtepomp specialist en we geven een indicatie van de te verwachten warmtepompkosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om warmtepomp specialisten te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van warmtepomp specialisten uit jouw regio. Je vergelijkt de warmtepomp specialisten en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

WarmtepompoffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  warmtepomp specialisten Warmtepomp specialisten vergelijken

Werkzaamheden warmtepomp specialist

Voordat je begint met het vergelijken van warmtepomp specialisten is het handig om te weten wat een warmtepomp specialist doet. De warmtepomp specialist word veelal ingeschakeld voor het plaatsen van een grond-water warmtepomp welke warmte uit de grond haalt of voor het installeren van een hybride warmtepomp welke warmte uit de lucht en de gasketel haalt. Door gebruik te maken van de diensten van een warmtepomp specialist bespaar je op je energierekening en op het milieu. De werkzaamheden van warmtepomp specialisten kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om warmtepomp specialisten te vergelijken. Zo zal de ene warmtepomp specialist wel een warmtepomp kunnen installeren in een appartement op 3 hoog en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke warmtepomp specialist worden uitgevoerd.

  • Grond-water warmtepomp - Het plaatsen van een grond-water warmtepomp welke warmte uit de grond haalt.

  • Hybride warmtepomp - Het installeren van een hybride warmtepomp welke warmte uit de lucht en de gasketel haalt.

  • Water-water warmtepomp - Het plaatsen van een grond-water warmtepomp welke warmte uit het grondwater haalt.

  • Lucht-water warmtepomp - Het installeren van een lucht-water warmtepomp welke warmte uit de lucht haalt om het water op te warmen.

  • Lucht-lucht warmtepomp - Het plaatsen van een lucht-lucht warmtepomp welke warmte uit de lucht haalt om een woning te verwarmen.

Voor elk soort plaatsing van een warmtepomp kan de warmtepomp specialist een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten warmtepomp om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk warmtepomp specialisten direct online, ga naar warmtepomp specialist offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij warmtepomp specialisten in je regio.

Warmtepompkosten vergelijken

De kosten van warmtepomp specialisten kunnen nogal uiteenlopen. De ene warmtepomp specialist hanteert een uurtarief terwijl de andere warmtepomp specialist een vaste prijs vraagt voor het laten plaatsen van je warmtepomp. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij warmtepomp specialisten om de warmtepompkosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een warmtepomp specialist is €41 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van warmtepomp specialisten op de pagina warmtepompkosten. Wil je kosten vergelijken van warmtepomp specialisten uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van warmtepomp specialisten uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina warmtepomp specialisten offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

WarmtepompkostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor warmtepomp specialisten

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor warmtepomp specialisten. Bij het vergelijken van warmtepomp specialisten is het dan ook aan te raden om te kijken of een warmtepomp specialist bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de warmtepomp specialist is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de warmtepomp specialist is aangesloten. Veelal zijn de warmtepomp specialisten van Offertebank aangesloten bij Bouwend Nederland, Nederlands Platform Warmtepompen en Dutch Heat Pump Association.

Bouwend Nederland
Nederlands Platform Warmtepompen
Dutch Heat Pump Association

Hoe warmtepomp specialisten vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend warmtepomp specialisten vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van warmtepomp specialisten uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!