Tekstschrijvers vergelijken

Alles over tekstschrijvers, het berekenen van tekstschrijverskosten en het vrijblijvend vergelijken van tekstschrijvers.

start tekstschrijvers tekstschrijvers vergelijken »

Vergelijk tekstschrijvers online

De juiste tekstschrijver vinden voor het schrijven of corrigeren van je teksten kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 4 300 bedrijven die schrijfdiensten aanbieden. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om tekstschrijvers te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een tekstschrijver en we geven een indicatie van de te verwachten tekstschrijverskosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om tekstschrijvers te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van tekstschrijvers uit jouw regio. Je vergelijkt de tekstschrijvers en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

Tekstschrijver offertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  tekstschrijvers Tekstschrijvers vergelijken

Werkzaamheden tekstschrijver

Voordat je begint met het vergelijken van tekstschrijvers is het handig om te weten wat een tekstschrijver doet. De tekstschrijver word veelal ingeschakeld voor het schrijven van teksten voor je website of voor het schrijven van een persbericht. Door gebruik te maken van de diensten van een tekstschrijver krijg je goed lopende en correct geschreven teksten. De werkzaamheden van tekstschrijvers kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om tekstschrijvers te vergelijken. Zo zal de ene tekstschrijver wel in meerdere talen tekst kunnen schrijven en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke tekstschrijver worden uitgevoerd.

  • Website teksten - Het schrijven van teksten voor je website.

  • Persberichten - Het schrijven van een persbericht.

  • Interviews - Het afnemen en uitschrijven van interviews.

  • Nieuwsbrieven - Het schrijven van nieuwsbrieven.

  • Tekstcorrecties - Het corrigeren van teksten.

  • Productomschrijviingen - Het schrijven van productbeschrijvingen.

Voor elk soort tekst kan de tekstschrijver een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten tekstschrijver om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk tekstschrijvers direct online, ga naar tekstschrijver offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij tekstschrijvers in je regio.

Tekstschrijverskosten vergelijken

De kosten van tekstschrijvers kunnen nogal uiteenlopen. De ene tekstschrijver hanteert een uurtarief terwijl de andere tekstschrijver een vaste prijs vraagt voor het schrijven of corrigeren van je teksten. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij tekstschrijvers om de tekstschrijverskosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een tekstschrijver is €75 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van tekstschrijvers op de pagina tekstschrijverskosten. Wil je kosten vergelijken van tekstschrijvers uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van tekstschrijvers uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina tekstschrijvers offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

TekstschrijverskostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor tekstschrijvers

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor tekstschrijvers. Bij het vergelijken van tekstschrijvers is het dan ook aan te raden om te kijken of een tekstschrijver bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de tekstschrijver is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de tekstschrijver is aangesloten. Veelal zijn de tekstschrijvers van Offertebank aangesloten bij Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals en TekstNet.

Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals
TekstNet

Hoe tekstschrijvers vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend tekstschrijvers vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van tekstschrijvers uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!