Stoffeerders vergelijken

Alles over stofferen, het berekenen van stoffeerkosten en het vrijblijvend vergelijken van stoffeerders.

start stoffeerders stoffeerders vergelijken »

Vergelijk stoffeerders online

De juiste stoffeerder vinden voor het laten stofferen van je meubels kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 2 500 bedrijven die meubilair stofferen. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om stoffeerders te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een stoffeerder en we geven een indicatie van de te verwachten stoffeerkosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om stoffeerders te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van stoffeerders uit jouw regio. Je vergelijkt de stoffeerders en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

StoffeeroffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  stoffeerders Stoffeerders vergelijken

Werkzaamheden stoffeerder

Voordat je begint met het vergelijken van stoffeerders is het handig om te weten wat een stoffeerder doet. De stoffeerder word veelal ingeschakeld voor het stofferen van klassieke meubels of voor het stofferen van designmeubilair. Door gebruik te maken van de diensten van een stoffeerder zien je meubels er weer als nieuw uit zodat ze weer jaren mee kunnen. De werkzaamheden van stoffeerders kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om stoffeerders te vergelijken. Zo zal de ene stoffeerder wel een meubel geheel renoveren en schilderen naast het stofferen en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke stoffeerder worden uitgevoerd.

  • Klassiek stofferen - Het stofferen van klassieke meubels.

  • Design stofferen - Het stofferen van designmeubilair.

  • Modern stofferen - Het stofferen van reguliere meubels.

  • Boot- en caravankussens - Het stofferen boot- en caravankussens.

  • Autobekleding - Het opnieuw bekleden van autostoelen en banken.

Voor elk soort meubel kan de stoffeerder een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten stoffeerder om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk stoffeerders direct online, ga naar stoffeerder offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij stoffeerders in je regio.

Stoffeerkosten vergelijken

De kosten van stoffeerders kunnen nogal uiteenlopen. De ene stoffeerder hanteert een uurtarief terwijl de andere stoffeerder een vaste prijs vraagt voor het laten stofferen van je meubels. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij stoffeerders om de stoffeerkosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een stoffeerder is €46 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van stoffeerders op de pagina stoffeerkosten. Wil je kosten vergelijken van stoffeerders uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van stoffeerders uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina stoffeerders offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

StoffeerkostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor stoffeerders

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor stoffeerders. Bij het vergelijken van stoffeerders is het dan ook aan te raden om te kijken of een stoffeerder bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de stoffeerder is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de stoffeerder is aangesloten. Veelal zijn de stoffeerders van Offertebank aangesloten bij Branche Vereniging Projectinrichting en Stoffeer Gilde.

Branche Vereniging Projectinrichting
Stoffeer Gilde

Hoe stoffeerders vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend stoffeerders vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van stoffeerders uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!