Schoorsteenvegers vergelijken

Alles over schoorsteenvegen, het berekenen van kosten schoorsteenvegen en het vrijblijvend vergelijken van schoorsteenvegers.

start schoorsteenvegers schoorsteenvegers vergelijken »

Vergelijk schoorsteenvegers online

De juiste schoorsteenveger vinden voor het vegen van je schoorsteen kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 1 000 bedrijven die schoorstenen vegen. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om schoorsteenvegers te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een schoorsteenveger en we geven een indicatie van de te verwachten kosten schoorsteenvegen. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om schoorsteenvegers te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van schoorsteenvegers uit jouw regio. Je vergelijkt de schoorsteenvegers en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

SchoorsteenvegeroffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  schoorsteenvegers Schoorsteenvegers vergelijken

Werkzaamheden schoorsteenveger

Voordat je begint met het vergelijken van schoorsteenvegers is het handig om te weten wat een schoorsteenveger doet. De schoorsteenveger word veelal ingeschakeld voor het reinigen en vegen van het schoorsteenkanaal of voor het installeren van gas- en houtkachels. Door gebruik te maken van de diensten van een schoorsteenveger zal je schoorsteen of kachel weer veilig te gebruiken is. De werkzaamheden van schoorsteenvegers kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om schoorsteenvegers te vergelijken. Zo zal de ene schoorsteenveger wel een schouw plaatsen of vervangen en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke schoorsteenveger worden uitgevoerd.

  • Schoorsteenvegen - Het reinigen en vegen van het schoorsteenkanaal.

  • Installatie kachels - Het installeren van gas- en houtkachels.

  • Schoorsteen renovatie - Het renoveren van een schoorsteen en het rookkanaal.

  • Trekmetingen - Het meten of het rookkanaal genoeg trekt.

  • Kachel reparatie en onderhoud - Het repareren en onderhouden van de kachel.

Voor elk soort dienst kan de schoorsteenveger een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten schoorsteenveger om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk schoorsteenvegers direct online, ga naar schoorsteenveger offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij schoorsteenvegers in je regio.

Kosten schoorsteenvegen vergelijken

De kosten van schoorsteenvegers kunnen nogal uiteenlopen. De ene schoorsteenveger hanteert een uurtarief terwijl de andere schoorsteenveger een vaste prijs vraagt voor het vegen van je schoorsteen. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij schoorsteenvegers om de kosten schoorsteenvegen te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een schoorsteenveger is €41 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van schoorsteenvegers op de pagina kosten schoorsteenvegen. Wil je kosten vergelijken van schoorsteenvegers uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van schoorsteenvegers uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina schoorsteenvegers offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

Kosten schoorsteenvegenKosten vergelijken »

Keurmerken voor schoorsteenvegers

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor schoorsteenvegers. Bij het vergelijken van schoorsteenvegers is het dan ook aan te raden om te kijken of een schoorsteenveger bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de schoorsteenveger is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de schoorsteenveger is aangesloten. Veelal zijn de schoorsteenvegers van Offertebank aangesloten bij Nederlandse Schoorsteenveeg Bond en Algemene Schoonsteenvegers Patroons Bond.

Nederlandse Schoorsteenveeg Bond
Algemene Schoonsteenvegers Patroons Bond

Hoe schoorsteenvegers vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend schoorsteenvegers vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van schoorsteenvegers uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!