Meubelmakers vergelijken

Alles over meubels maken, het berekenen van meubelmakerkosten en het vrijblijvend vergelijken van meubelmakers.

start meubelmakers meubelmakers vergelijken »

Vergelijk meubelmakers online

De juiste meubelmaker vinden voor het bouwen van meubels op maat kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 3 200 bedrijven die meubels maken. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om meubelmakers te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een meubelmaker en we geven een indicatie van de te verwachten meubelmakerkosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om meubelmakers te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van meubelmakers uit jouw regio. Je vergelijkt de meubelmakers en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

MeubelmakeroffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  meubelmakers Meubelmakers vergelijken

Werkzaamheden meubelmaker

Voordat je begint met het vergelijken van meubelmakers is het handig om te weten wat een meubelmaker doet. De meubelmaker word veelal ingeschakeld voor het bouwen van losse kasten en inbouwkasten of voor het bouwen van tafels voor binnen en buiten. Door gebruik te maken van de diensten van een meubelmaker ben je zeker van op maat gemaakte meubels voor in je huis. De werkzaamheden van meubelmakers kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om meubelmakers te vergelijken. Zo zal de ene meubelmaker wel de meubels schilderen en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke meubelmaker worden uitgevoerd.

  • Kasten - Het bouwen van losse kasten en inbouwkasten.

  • Tafels - Het bouwen van tafels voor binnen en buiten.

  • Interieur meubelen - Het bouwen van meubelen voor het interieur.

  • Buitenmeubelen - Het bouwen van meubelen voor buiten.

  • Zitmeubelen - Het bouwen van meubels om op te zitten.

  • Boomhutten - Het bouwen van een boomhut.

Voor elk soort meubel kan de meubelmaker een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten meubelmaker om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk meubelmakers direct online, ga naar meubelmaker offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij meubelmakers in je regio.

Meubelmakerkosten vergelijken

De kosten van meubelmakers kunnen nogal uiteenlopen. De ene meubelmaker hanteert een uurtarief terwijl de andere meubelmaker een vaste prijs vraagt voor het bouwen van meubels op maat. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij meubelmakers om de meubelmakerkosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een meubelmaker is €40 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van meubelmakers op de pagina meubelmakerkosten. Wil je kosten vergelijken van meubelmakers uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van meubelmakers uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina meubelmakers offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

MeubelmakerkostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor meubelmakers

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor meubelmakers. Bij het vergelijken van meubelmakers is het dan ook aan te raden om te kijken of een meubelmaker bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de meubelmaker is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de meubelmaker is aangesloten. Veelal zijn de meubelmakers van Offertebank aangesloten bij Centrale Branchevereniging Wonen en Branchevereniging voor Interieurbouw & Meubelindustrie.

Centrale Branchevereniging Wonen
Branchevereniging voor Interieurbouw & Meubelindustrie

Hoe meubelmakers vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend meubelmakers vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van meubelmakers uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!