Belastingadviseurs vergelijken

Alles over belastingadvies, het berekenen van belastingadvieskosten en het vrijblijvend vergelijken van belastingadviseurs.

start belastingadviseurs belastingadviseurs vergelijken »

Vergelijk belastingadviseurs online

De juiste belastingadviseur vinden voor je belastingadvies kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 5 000 bedrijven die advies aanbieden op het gebied van belasting. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om belastingadviseurs te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een belastingadviseur en we geven een indicatie van de te verwachten belastingadvieskosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om belastingadviseurs te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van belastingadviseurs uit jouw regio. Je vergelijkt de belastingadviseurs en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

BelastingadviesoffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  belastingadviseurs Belastingadviseurs vergelijken

Werkzaamheden belastingadviseur

Voordat je begint met het vergelijken van belastingadviseurs is het handig om te weten wat een belastingadviseur doet. De belastingadviseur word veelal ingeschakeld voor het adviseren over je financiële situatie of voor het adviseren over je financiële rapportages. Door gebruik te maken van de diensten van een belastingadviseur ben je zeker dat alle mogelijke belastingvoordelen worden toegepast. De werkzaamheden van belastingadviseurs kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om belastingadviseurs te vergelijken. Zo zal de ene belastingadviseur wel je belastingaangifte doen en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke belastingadviseur worden uitgevoerd.

  • Advies voor particulieren - Het adviseren over je financiële situatie.

  • Advies financiële rapportages - Het adviseren over je financiële rapportages.

  • Advies financieel management - Het adviseren over je financiële management.

  • Advies financiële administratie - Het adviseren over je financiële administratie.

Voor elk soort soort belastingadvies kan de belastingadviseur een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten belastingadvies om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk belastingadviseurs direct online, ga naar belastingadviseur offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij belastingadviseurs in je regio.

Belastingadvieskosten vergelijken

De kosten van belastingadviseurs kunnen nogal uiteenlopen. De ene belastingadviseur hanteert een uurtarief terwijl de andere belastingadviseur een vaste prijs vraagt voor je belastingadvies. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij belastingadviseurs om de belastingadvieskosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een belastingadviseur is €84 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van belastingadviseurs op de pagina belastingadvieskosten. Wil je kosten vergelijken van belastingadviseurs uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van belastingadviseurs uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina belastingadviseurs offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

BelastingadvieskostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor belastingadviseurs

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor belastingadviseurs. Bij het vergelijken van belastingadviseurs is het dan ook aan te raden om te kijken of een belastingadviseur bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de belastingadviseur is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de belastingadviseur is aangesloten. Veelal zijn de belastingadviseurs van Offertebank aangesloten bij Nederlanse Orde van Belastingadviseurs en Register Belastingadviseurs.

Nederlanse Orde van Belastingadviseurs
Register Belastingadviseurs

Hoe belastingadviseurs vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend belastingadviseurs vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van belastingadviseurs uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!