Accountants vergelijken

Alles over administratie, het berekenen van accountantkosten en het vrijblijvend vergelijken van accountants.

start accountants accountants vergelijken »

Vergelijk accountants online

De juiste accountant vinden voor zijn diensten, zoals het beheren van de bedrijfsadministratie kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 9 000 bedrijven die voorzien in financieel advies en administratie. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om accountants te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een accountant en we geven een indicatie van de te verwachten accountantkosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om accountants te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van accountants uit jouw regio. Je vergelijkt de accountants en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

AccountantoffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  accountants Accountants vergelijken

Werkzaamheden accountant

Voordat je begint met het vergelijken van accountants is het handig om te weten wat een accountant doet. De accountant word veelal ingeschakeld voor het adviseren over financiële zaken of voor het beheren van de financiële administratie. Door gebruik te maken van de diensten van een accountant ben je er zeker van dat je financiën correct worden bijgehouden. De werkzaamheden van accountants kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om accountants te vergelijken. Zo zal de ene accountant wel particuliere belastingaangifte doen en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke accountant worden uitgevoerd.

  • Financieel advies - Het adviseren over financiële zaken.

  • Financiële administratie - Het beheren van de financiële administratie.

  • Salaris- en personeelsadministratie - De administratie regelen voor salaris en personeel.

  • Boekhouding - Het beheren van de bedrijfsadministratie.

  • Jaarrekening - Het opmaken van de jaarrekening.

  • Controleverklaring - Het controleren van bijvoorbeeld de jaarrekening.

  • Financiële rapportage - Het opstellen van financiële rapportages.

  • Jaarstukken - Het opmaken van jaarstukken voor een bedrijf.

  • Aangifte belastingen - Het aangeven van de belastingen bij de belastingdienst.

Voor elk soort soort financieel advies en het beheren van de bedrijfsadministratie kan de accountant een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten accountant om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk accountants direct online, ga naar accountant offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij accountants in je regio.

Accountantkosten vergelijken

De kosten van accountants kunnen nogal uiteenlopen. De ene accountant hanteert een uurtarief terwijl de andere accountant een vaste prijs vraagt voor zijn diensten, zoals het beheren van de bedrijfsadministratie. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij accountants om de accountantkosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een accountant is €100 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van accountants op de pagina accountantkosten. Wil je kosten vergelijken van accountants uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van accountants uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina accountants offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

AccountantkostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor accountants

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor accountants. Bij het vergelijken van accountants is het dan ook aan te raden om te kijken of een accountant bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de accountant is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de accountant is aangesloten. Veelal zijn de accountants van Offertebank aangesloten bij Serviceorganisatie voor de mkb-accountant en Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen.

Serviceorganisatie voor de mkb-accountant
Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen

Hoe accountants vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend accountants vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van accountants uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!