Vormgevers vergelijken

Alles over ontwerpen, het berekenen van vormgevingkosten en het vrijblijvend vergelijken van vormgevers.

start vormgevers vormgevers vergelijken »

Vergelijk vormgevers online

De juiste vormgever vinden voor het laten ontwerpen van je huisstijl en website kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 8 000 bedrijven die grafische vormgeving aanbieden. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om vormgevers te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een vormgever en we geven een indicatie van de te verwachten vormgevingkosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om vormgevers te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van vormgevers uit jouw regio. Je vergelijkt de vormgevers en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

VormgevingoffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  vormgevers Vormgevers vergelijken

Werkzaamheden vormgever

Voordat je begint met het vergelijken van vormgevers is het handig om te weten wat een vormgever doet. De vormgever word veelal ingeschakeld voor het ontwerpen van huisstijlen en logo's of voor het ontwerpen van websites. Door gebruik te maken van de diensten van een vormgever krijg je gedetailleerde en professionele ontwerpen. De werkzaamheden van vormgevers kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om vormgevers te vergelijken. Zo zal de ene vormgever wel de website kunnen ontwikkelen en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke vormgever worden uitgevoerd.

  • Huisstijl - Het ontwerpen van huisstijlen en logo's.

  • Websites - Het ontwerpen van websites.

  • Magazines en brochures - Het ontwerpen van magazines en brochures.

  • Kranten en tijdschriften - Het ontwerpen van tijdschriften.

  • Reclamematriaal - Het ontwerpern van reclamemateriaal.

  • Fotobewerking - Het bewerken van foto's.

Voor elk soort dienst kan de vormgever een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten vormgeving om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk vormgevers direct online, ga naar vormgever offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij vormgevers in je regio.

Vormgevingkosten vergelijken

De kosten van vormgevers kunnen nogal uiteenlopen. De ene vormgever hanteert een uurtarief terwijl de andere vormgever een vaste prijs vraagt voor het laten ontwerpen van je huisstijl en website. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij vormgevers om de vormgevingkosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een vormgever is €82 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van vormgevers op de pagina vormgevingkosten. Wil je kosten vergelijken van vormgevers uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van vormgevers uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina vormgevers offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

VormgevingkostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor vormgevers

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor vormgevers. Bij het vergelijken van vormgevers is het dan ook aan te raden om te kijken of een vormgever bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de vormgever is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de vormgever is aangesloten. Veelal zijn de vormgevers van Offertebank aangesloten bij Koninklijk Verbond van Grafische ondernemingen en Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers.

Koninklijk Verbond van Grafische ondernemingen
Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Hoe vormgevers vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend vormgevers vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van vormgevers uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!