Uitvaartverzorgers vergelijken

Alles over uitvaarten, het berekenen van uitvaartkosten en het vrijblijvend vergelijken van uitvaartverzorgers.

start uitvaartverzorgers uitvaartverzorgers vergelijken »

Vergelijk uitvaartverzorgers online

De juiste uitvaartverzorger vinden voor het laten verzorgen van een uitvaart kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 2 100 bedrijven die uitvaartdiensten bieden. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om uitvaartverzorgers te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een uitvaartverzorger en we geven een indicatie van de te verwachten uitvaartkosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om uitvaartverzorgers te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van uitvaartverzorgers uit jouw regio. Je vergelijkt de uitvaartverzorgers en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

UitvaartoffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk uitvaartverzorgers Uitvaartverzorgers vergelijken

Werkzaamheden uitvaartverzorger

Voordat je begint met het vergelijken van uitvaartverzorgers is het handig om te weten wat een uitvaartverzorger doet. De uitvaartverzorger word veelal ingeschakeld voor een crematie met dienst en condoleanceruimte of voor een begrafenis met een dienst. Door gebruik te maken van de diensten van een uitvaartverzorger heb je goede ondersteuning en begeleiding bij de uitvaart. De werkzaamheden van uitvaartverzorgers kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om uitvaartverzorgers te vergelijken. Zo zal de ene uitvaartverzorger wel kunnen helpen met het schrijven van een toespraak en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke uitvaartverzorger worden uitgevoerd.

 • Crematie - Een crematie met dienst en condoleanceruimte.

 • Begrafenisdienst - Een begrafenis met een dienst.

 • Technische crematie - Een crematie zonder gebruik van faciliteiten.

 • Eigen graf - Het behoud van een eigen graf voor 20 jaar.

 • Algemeen graf - Het begraven in graf bij vreemden.

 • Doodskist - Het laten maken van de doodskist.

 • Grafsteen - Het laten maken van de grafsteen.

 • Rouwdienst uitvaartcentrum - Het houden van een rouwdienst in een uitvaartcentrum.

 • Rouwdienst kerk - Het houden van een rouwdienst in de kerk.

 • Rouwauto - Het huren van een rouwauto.

Voor elk soort uitvaart kan de uitvaartverzorger een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten uitvaartverzorging om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk uitvaartverzorgers direct online, ga naar uitvaartverzorger offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij uitvaartverzorgers in je regio.

Uitvaartkosten vergelijken

De kosten van uitvaartverzorgers kunnen nogal uiteenlopen. De ene uitvaartverzorger hanteert een uurtarief terwijl de andere uitvaartverzorger een vaste prijs vraagt voor het laten verzorgen van een uitvaart. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij uitvaartverzorgers om de uitvaartkosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een uitvaartverzorger is €0 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van uitvaartverzorgers op de pagina uitvaartkosten. Wil je kosten vergelijken van uitvaartverzorgers uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van uitvaartverzorgers uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina uitvaartverzorgers offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

UitvaartkostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor uitvaartverzorgers

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor uitvaartverzorgers. Bij het vergelijken van uitvaartverzorgers is het dan ook aan te raden om te kijken of een uitvaartverzorger bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de uitvaartverzorger is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de uitvaartverzorger is aangesloten. Veelal zijn de uitvaartverzorgers van Offertebank aangesloten bij Nardus en Brancheblad Uitvaartzorg.

Nardus
Brancheblad Uitvaartzorg

Hoe uitvaartverzorgers vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend uitvaartverzorgers vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van uitvaartverzorgers uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!