Stukadoors vergelijken

Alles over stucwerk, het berekenen van stukadoorkosten en het vrijblijvend vergelijken van stukadoors.

start stukadoors stukadoors vergelijken »

Vergelijk stukadoors online

De juiste stukadoor vinden voor je stucwerk kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 7 100 bedrijven die stucwerk verrichten. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om stukadoors te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een stukadoor en we geven een indicatie van de te verwachten stukadoorkosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om stukadoors te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van stukadoors uit jouw regio. Je vergelijkt de stukadoors en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

StukadooroffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  stukadoors Stukadoors vergelijken

Werkzaamheden stukadoor

Voordat je begint met het vergelijken van stukadoors is het handig om te weten wat een stukadoor doet. De stukadoor word veelal ingeschakeld voor het aanbrengen van een laagje pleisterwerk of voor het sierpleisteren van muren en plafond (spachtelputz, rustiekputz of granol). Door gebruik te maken van de diensten van een stukadoor krijgt je strakke en egaal gestucte muren en plafonds. De werkzaamheden van stukadoors kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om stukadoors te vergelijken. Zo zal de ene stukadoor wel glad gestucte muren verven en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke stukadoor worden uitgevoerd.

  • Spackspuitwerk - Het aanbrengen van een laagje pleisterwerk.

  • Sierpleisteren - Het sierpleisteren van muren en plafond (spachtelputz, rustiekputz of granol).

  • Plafond stucen - Het stucen van het plafond.

  • Behangklaar stucen - Het stucen van de muur om behangklaar te maken.

  • Sausklaar stucen - Het stucen van de muur en het plafond om het te kunnen afschilderen.

  • Schuurwerk - Het egaliseren van oppervlakte door te schuren.

  • Raapwerk - Het egaliseren van oppervlakte door middel van een dikke laag gipsmortel of specie.

Voor elk soort stucwerk kan de stukadoor een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten stukadoor om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk stukadoors direct online, ga naar stukadoor offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij stukadoors in je regio.

Stukadoorkosten vergelijken

De kosten van stukadoors kunnen nogal uiteenlopen. De ene stukadoor hanteert een uurtarief terwijl de andere stukadoor een vaste prijs vraagt voor je stucwerk. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij stukadoors om de stukadoorkosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een stukadoor is €47 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van stukadoors op de pagina stukadoorkosten. Wil je kosten vergelijken van stukadoors uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van stukadoors uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina stukadoors offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

StukadoorkostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor stukadoors

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor stukadoors. Bij het vergelijken van stukadoors is het dan ook aan te raden om te kijken of een stukadoor bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de stukadoor is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de stukadoor is aangesloten. Veelal zijn de stukadoors van Offertebank aangesloten bij FNV Bouw en Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven.

FNV Bouw
Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Hoe stukadoors vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend stukadoors vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van stukadoors uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!