Standbouwers vergelijken

Alles over beursstands, het berekenen van standbouwkosten en het vrijblijvend vergelijken van standbouwers.

start standbouwers standbouwers vergelijken »

Vergelijk standbouwers online

De juiste standbouwer vinden voor het bouwen van je beursstand kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 325 bedrijven die beursstands bouwen. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om standbouwers te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een standbouwer en we geven een indicatie van de te verwachten standbouwkosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om standbouwers te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van standbouwers uit jouw regio. Je vergelijkt de standbouwers en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

StandbouwoffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  standbouwers Standbouwers vergelijken

Werkzaamheden standbouwer

Voordat je begint met het vergelijken van standbouwers is het handig om te weten wat een standbouwer doet. De standbouwer word veelal ingeschakeld voor het ontwerpen en bouwen van een beursstand of voor het aanleveren van expositiepanelen. Door gebruik te maken van de diensten van een standbouwer haal je een goede bouwer en adviseur in huis voor je stand. De werkzaamheden van standbouwers kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om standbouwers te vergelijken. Zo zal de ene standbouwer wel duurzame materialen gebruiken voor de bouw van je stand en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke standbouwer worden uitgevoerd.

  • Beursstands - Het ontwerpen en bouwen van een beursstand.

  • Expositiepanelen - Het aanleveren van expositiepanelen.

  • Expovloeren - Het leveren van vloeren voor op een expo.

  • Presentatiekasten - Het bouwen van presentatiekasten.

  • Presentatiewanden - Het bouwen van presentatiewanden.

  • Beursbalie - Het leveren van een beursbalie.

Voor elk soort beursstand kan de standbouwer een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten standbouw om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk standbouwers direct online, ga naar standbouwer offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij standbouwers in je regio.

Standbouwkosten vergelijken

De kosten van standbouwers kunnen nogal uiteenlopen. De ene standbouwer hanteert een uurtarief terwijl de andere standbouwer een vaste prijs vraagt voor het bouwen van je beursstand. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij standbouwers om de standbouwkosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een standbouwer is €45 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van standbouwers op de pagina standbouwkosten. Wil je kosten vergelijken van standbouwers uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van standbouwers uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina standbouwers offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

StandbouwkostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor standbouwers

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor standbouwers. Bij het vergelijken van standbouwers is het dan ook aan te raden om te kijken of een standbouwer bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de standbouwer is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de standbouwer is aangesloten. Veelal zijn de standbouwers van Offertebank aangesloten bij Experiential Designers and Producers Association en Centrum voor Live Communication.

Experiential Designers and Producers Association
Centrum voor Live Communication

Hoe standbouwers vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend standbouwers vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van standbouwers uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!