Schoonmakers vergelijken

Alles over schoonmaken, het berekenen van schoonmaakkosten en het vrijblijvend vergelijken van schoonmakers.

start schoonmakers schoonmakers vergelijken »

Vergelijk schoonmakers online

De juiste schoonmaker vinden voor het schoonmaken van je huis of kantoor kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 5 850 bedrijven die schoonmaakdiensten aanbieden. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om schoonmakers te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een schoonmaker en we geven een indicatie van de te verwachten schoonmaakkosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om schoonmakers te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van schoonmakers uit jouw regio. Je vergelijkt de schoonmakers en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

SchoonmaakoffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  schoonmakers Schoonmakers vergelijken

Werkzaamheden schoonmaker

Voordat je begint met het vergelijken van schoonmakers is het handig om te weten wat een schoonmaker doet. De schoonmaker word veelal ingeschakeld voor het schoonmaken in huishoudens of kantoren of voor het reinigen van tapijten en meubels. Door gebruik te maken van de diensten van een schoonmaker word je werk uit handen genomen en ben je zeker van een goed gereinigde omgeving. De werkzaamheden van schoonmakers kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om schoonmakers te vergelijken. Zo zal de ene schoonmaker wel eigen schoonmaakmateriaal meenemen en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke schoonmaker worden uitgevoerd.

  • Standaard schoonmaakwerkzaamheden - Het schoonmaken in huishoudens of kantoren.

  • Tapijt- en meubelreiniging - Het reinigen van tapijten en meubels.

  • Harde vloeren reinigen - Het reinigen van harde vloeren.

  • Gevel- en glasreiniging - Het reinigen van gevels en ramen.

  • Raambekleding- en luchtroosterreiniging - Het reinigen van lamellen, luxaflex en luchtroosters.

  • Computer- en telefoonreiniging - Het reinigen van computers en telefoons.

Voor elk soort schoonmaakdienst kan de schoonmaker een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten schoonmaken om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk schoonmakers direct online, ga naar schoonmaker offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij schoonmakers in je regio.

Schoonmaakkosten vergelijken

De kosten van schoonmakers kunnen nogal uiteenlopen. De ene schoonmaker hanteert een uurtarief terwijl de andere schoonmaker een vaste prijs vraagt voor het schoonmaken van je huis of kantoor. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij schoonmakers om de schoonmaakkosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een schoonmaker is €30 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van schoonmakers op de pagina schoonmaakkosten. Wil je kosten vergelijken van schoonmakers uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van schoonmakers uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina schoonmakers offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

SchoonmaakkostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor schoonmakers

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor schoonmakers. Bij het vergelijken van schoonmakers is het dan ook aan te raden om te kijken of een schoonmaker bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de schoonmaker is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de schoonmaker is aangesloten. Veelal zijn de schoonmakers van Offertebank aangesloten bij Vereniging Schoonmaak Research, Schoonmaken is een Vak en Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten.

Vereniging Schoonmaak Research
Schoonmaken is een Vak
Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten

Hoe schoonmakers vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend schoonmakers vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van schoonmakers uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!