Payrollers vergelijken

Alles over payrolling, het berekenen van payrollkosten en het vrijblijvend vergelijken van payrollers.

start payrollers payrollers vergelijken »

Vergelijk payrollers online

De juiste payroller vinden voor het beheren van je personeelsadministratie kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 1 200 bedrijven die payroll diensten aanbieden. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om payrollers te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een payroller en we geven een indicatie van de te verwachten payrollkosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om payrollers te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van payrollers uit jouw regio. Je vergelijkt de payrollers en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

PayrolloffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  payrollers Payrollers vergelijken

Werkzaamheden payroller

Voordat je begint met het vergelijken van payrollers is het handig om te weten wat een payroller doet. De payroller word veelal ingeschakeld voor het beheren van salaris- en personeelsadministratie of voor het toepassen van de juiste beloning volgens CAO. Door gebruik te maken van de diensten van een payroller besteed je alle personeel en administratie aan professionals uit. De werkzaamheden van payrollers kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om payrollers te vergelijken. Zo zal de ene payroller wel belastingaangifte voor je doen en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke payroller worden uitgevoerd.

  • Salaris- en personeelsadministratie - Het beheren van salaris- en personeelsadministratie.

  • Verloning - Het toepassen van de juiste beloning volgens CAO.

  • Verzuimbegeleiding en Arbo - Het begeleiden van werknemers bij verzuim.

  • Loondoorbetaling bij ziekte - Het doorbetalen van loon bij ziekte.

  • Advies bij personeelsvraagstukken - Het adviseren bij personeelsvraagstukken.

Voor elk soort payrolldienst kan de payroller een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten payrolling om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk payrollers direct online, ga naar payroller offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij payrollers in je regio.

Payrollkosten vergelijken

De kosten van payrollers kunnen nogal uiteenlopen. De ene payroller hanteert een uurtarief terwijl de andere payroller een vaste prijs vraagt voor het beheren van je personeelsadministratie. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij payrollers om de payrollkosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een payroller is €65 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van payrollers op de pagina payrollkosten. Wil je kosten vergelijken van payrollers uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van payrollers uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina payrollers offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

PayrollkostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor payrollers

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor payrollers. Bij het vergelijken van payrollers is het dan ook aan te raden om te kijken of een payroller bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de payroller is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de payroller is aangesloten. Veelal zijn de payrollers van Offertebank aangesloten bij Algemene Bond Uitzendondernemingen en Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzend ondernemingen.

Algemene Bond Uitzendondernemingen
Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzend ondernemingen

Hoe payrollers vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend payrollers vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van payrollers uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!