Juristen vergelijken

Alles over juridisch advies, het berekenen van juristkosten en het vrijblijvend vergelijken van juristen.

start juristen juristen vergelijken »

Vergelijk juristen online

De juiste jurist vinden voor juridische ondersteuning kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 5 600 bedrijven die juridische diensten leveren. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om juristen te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een jurist en we geven een indicatie van de te verwachten juristkosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om juristen te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van juristen uit jouw regio. Je vergelijkt de juristen en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

JuristoffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  juristen Juristen vergelijken

Werkzaamheden jurist

Voordat je begint met het vergelijken van juristen is het handig om te weten wat een jurist doet. De jurist word veelal ingeschakeld voor het opstellen van een beëindigingsovereenkomst of voor het opstellen van een arbeidsovereenkomst. Door gebruik te maken van de diensten van een jurist heb je goede ondersteuning van een professional. De werkzaamheden van juristen kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om juristen te vergelijken. Zo zal de ene jurist wel particuliere diensten aanbieden en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke jurist worden uitgevoerd.

  • Beëindigingsovereenkomst opstellen - Het opstellen van een beëindigingsovereenkomst.

  • Arbeidsovereenkomst opstellen - Het opstellen van een arbeidsovereenkomst.

  • Verweerschrift UWV - Het opstellen van een Verweerschrift UWV.

  • Loonvordering - Het verzorgen van een loonvordering.

  • Huurovereenkomst - Het opstellen van een huurovereenkomst.

  • Geschillen advies - Het adviseren bij geschillen.

  • Gebruikersovereenkomst opstellen - Het opstellen van een gebruikersovereenkomst.

Voor elk soort juridische dienst kan de jurist een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten jurist om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk juristen direct online, ga naar jurist offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij juristen in je regio.

Juristkosten vergelijken

De kosten van juristen kunnen nogal uiteenlopen. De ene jurist hanteert een uurtarief terwijl de andere jurist een vaste prijs vraagt voor juridische ondersteuning. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij juristen om de juristkosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een jurist is €101 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van juristen op de pagina juristkosten. Wil je kosten vergelijken van juristen uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van juristen uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina juristen offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

JuristkostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor juristen

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor juristen. Bij het vergelijken van juristen is het dan ook aan te raden om te kijken of een jurist bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de jurist is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de jurist is aangesloten. Veelal zijn de juristen van Offertebank aangesloten bij Belangenvereniging voor Ondernemende Advocaten, Vereniging Ambtenaar en Recht en Omnius.

Belangenvereniging voor Ondernemende Advocaten
Vereniging Ambtenaar en Recht
Omnius

Hoe juristen vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend juristen vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van juristen uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!