Isolateurs vergelijken

Alles over isolatie, het berekenen van isolatiekosten en het vrijblijvend vergelijken van isolateurs.

start isolateurs isolateurs vergelijken »

Vergelijk isolateurs online

De juiste isolateur vinden voor het laten isoleren van je huis kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 1 850 bedrijven die isolatiediensten aanbieden. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om isolateurs te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een isolateur en we geven een indicatie van de te verwachten isolatiekosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om isolateurs te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van isolateurs uit jouw regio. Je vergelijkt de isolateurs en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

IsolatieoffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  isolateurs Isolateurs vergelijken

Werkzaamheden isolateur

Voordat je begint met het vergelijken van isolateurs is het handig om te weten wat een isolateur doet. De isolateur word veelal ingeschakeld voor het isoleren van de vloer of voor het isoleren van de gevel. Door gebruik te maken van de diensten van een isolateur zorg je voor besparing op je energiekosten. De werkzaamheden van isolateurs kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om isolateurs te vergelijken. Zo zal de ene isolateur wel appartementen isoleren en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke isolateur worden uitgevoerd.

  • Vloerisolatie - Het isoleren van de vloer.

  • Gevelisolatie - Het isoleren van de gevel.

  • Dakisolatie - Het isoleren van het dak.

  • Isolatieglas - Het zetten van isolatieglas in kozijnen.

  • Kruipruimte isolatie - Het isoleren van de kruipruimte.

  • Spouwmuur isolatie - Het isoleren van een spouwmuur.

Voor elk soort isolatiedienst kan de isolateur een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten isolatie om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk isolateurs direct online, ga naar isolateur offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij isolateurs in je regio.

Isolatiekosten vergelijken

De kosten van isolateurs kunnen nogal uiteenlopen. De ene isolateur hanteert een uurtarief terwijl de andere isolateur een vaste prijs vraagt voor het laten isoleren van je huis. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij isolateurs om de isolatiekosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een isolateur is €40 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van isolateurs op de pagina isolatiekosten. Wil je kosten vergelijken van isolateurs uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van isolateurs uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina isolateurs offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

IsolatiekostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor isolateurs

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor isolateurs. Bij het vergelijken van isolateurs is het dan ook aan te raden om te kijken of een isolateur bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de isolateur is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de isolateur is aangesloten. Veelal zijn de isolateurs van Offertebank aangesloten bij SKG-IKOB, Vereniging van Erkende Na-isolatiebedrijven in Nederland en Isolatie Waarborg.

SKG-IKOB
Vereniging van Erkende Na-isolatiebedrijven in Nederland
Isolatie Waarborg

Hoe isolateurs vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend isolateurs vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van isolateurs uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!