Incassobureaus vergelijken

Alles over incasso's, het berekenen van incassobureau kosten en het vrijblijvend vergelijken van incassobureaus.

start incassobureaus incassobureaus vergelijken »

Vergelijk incassobureaus online

De juiste incassobureau vinden voor het incasseren van je facturen kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 420 bedrijven die incassodiensten aanbieden. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om incassobureaus te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een incassobureau en we geven een indicatie van de te verwachten incassobureau kosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om incassobureaus te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van incassobureaus uit jouw regio. Je vergelijkt de incassobureaus en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

Incassobureau offertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  incassobureaus Incassobureaus vergelijken

Werkzaamheden incassobureau

Voordat je begint met het vergelijken van incassobureaus is het handig om te weten wat een incassobureau doet. Het incassobureau word veelal ingeschakeld voor het indienen van een vordering of voor het opmaken en versturen van een aanmaningsbrief. Door gebruik te maken van de diensten van een incassobureau ben je zeker dat je factuur voldaan word. De werkzaamheden van incassobureaus kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om incassobureaus te vergelijken. Zo zal het ene incassobureau wel internationale incasso verzorgen en het ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke incassobureau worden uitgevoerd.

  • Vordering indienen - Het indienen van een vordering.

  • Aanmaningsbrief - Het opmaken en versturen van een aanmaningsbrief.

  • Kredietrapport - Het opstellen van een kredietrapport.

  • Debiteurenbeheer - Het verzorgen van goede financiĆ«le doorstroom.

  • Factoring - Het voorschieten facturen en uit handen nemen van vorderingen.

  • Deurwaarder inschakelen - Het inschakelen van een deurwaarder.

Voor elk soort incasso opdracht kan het incassobureau een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten incasso om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk incassobureaus direct online, ga naar incassobureau offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij incassobureaus in je regio.

Incassobureau kosten vergelijken

De kosten van incassobureaus kunnen nogal uiteenlopen. Het ene incassobureau hanteert een uurtarief terwijl het andere incassobureau een vaste prijs vraagt voor het incasseren van je facturen. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij incassobureaus om de incassobureau kosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een incassobureau is €55 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van incassobureaus op de pagina incassobureau kosten. Wil je kosten vergelijken van incassobureaus uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van incassobureaus uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina incassobureaus offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

Incassobureau kostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor incassobureaus

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor incassobureaus. Bij het vergelijken van incassobureaus is het dan ook aan te raden om te kijken of een incassobureau bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door het incassobureau is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij het incassobureau is aangesloten. Veelal zijn de incassobureaus van Offertebank aangesloten bij Incasso Keurmerk en Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso-ondernemingen.

Incasso Keurmerk
Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso-ondernemingen

Hoe incassobureaus vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend incassobureaus vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van incassobureaus uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!