Glaszetters vergelijken

Alles over glaswerk, het berekenen van kosten glaszetten en het vrijblijvend vergelijken van glaszetters.

start glaszetters glaszetters vergelijken »

Vergelijk glaszetters online

De juiste glaszetter vinden voor het plaatsen van glaswerk kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 16 500 bedrijven die glaszetters werkzaamheden uitvoeren. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om glaszetters te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een glaszetter en we geven een indicatie van de te verwachten kosten glaszetten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om glaszetters te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van glaszetters uit jouw regio. Je vergelijkt de glaszetters en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

GlaszetoffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  glaszetters Glaszetters vergelijken

Werkzaamheden glaszetter

Voordat je begint met het vergelijken van glaszetters is het handig om te weten wat een glaszetter doet. De glaszetter word veelal ingeschakeld voor het plaatsen van glas of voor het aanpassen van ramen en kozijnen om bijvoorbeeld dubbelglas te plaatsen. Door gebruik te maken van de diensten van een glaszetter degelijke installatie van het glaswerk. De werkzaamheden van glaszetters kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om glaszetters te vergelijken. Zo zal de ene glaszetter wel het afwerken van de kozijnen en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke glaszetter worden uitgevoerd.

  • Glas plaatsen - Het plaatsen van glas.

  • Ramen en kozijnen aanpassen - Het aanpassen van ramen en kozijnen om bijvoorbeeld dubbelglas te plaatsen.

  • Glas op maat - Het op maat maken van glas.

  • Glas in lood - Het plaatsen en vervangen van glas in lood.

Voor elk soort vervanging van het raamglas kan de glaszetter een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten glaszetter om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk glaszetters direct online, ga naar glaszetter offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij glaszetters in je regio.

Kosten glaszetten vergelijken

De kosten van glaszetters kunnen nogal uiteenlopen. De ene glaszetter hanteert een uurtarief terwijl de andere glaszetter een vaste prijs vraagt voor het plaatsen van glaswerk. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij glaszetters om de kosten glaszetten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een glaszetter is €50 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van glaszetters op de pagina kosten glaszetten. Wil je kosten vergelijken van glaszetters uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van glaszetters uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina glaszetters offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

Kosten glaszettenKosten vergelijken »

Keurmerken voor glaszetters

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor glaszetters. Bij het vergelijken van glaszetters is het dan ook aan te raden om te kijken of een glaszetter bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de glaszetter is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de glaszetter is aangesloten. Veelal zijn de glaszetters van Offertebank aangesloten bij Kiwa en Glas Branche Organisatie.

Kiwa
Glas Branche Organisatie

Hoe glaszetters vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend glaszetters vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van glaszetters uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!