Fotografen vergelijken

Alles over fotografie, het berekenen van fotograafkosten en het vrijblijvend vergelijken van fotografen.

start fotografen fotografen vergelijken »

Vergelijk fotografen online

De juiste fotograaf vinden voor het vastleggen van jouw gebeurtenis kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 10 000 bedrijven die professioneel foto's maken. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om fotografen te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een fotograaf en we geven een indicatie van de te verwachten fotograafkosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om fotografen te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van fotografen uit jouw regio. Je vergelijkt de fotografen en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

FotograafoffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  fotografen Fotografen vergelijken

Werkzaamheden fotograaf

Voordat je begint met het vergelijken van fotografen is het handig om te weten wat een fotograaf doet. De fotograaf word veelal ingeschakeld voor het fotograferen van een bruiloft of voor het maken van portretfoto's. Door gebruik te maken van de diensten van een fotograaf ben je zeker van mooie foto's met professionele afwerking. De werkzaamheden van fotografen kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om fotografen te vergelijken. Zo zal de ene fotograaf wel de foto's grondig nabewerken en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke fotograaf worden uitgevoerd.

  • Bruiloft fotografie - Het fotograferen van een bruiloft.

  • Portret fotografie - Het maken van portretfoto's.

  • Product fotografie - Het fotograferen van producten.

  • Reportage fotografie - Het vastleggen van een gebeurtenis door middel van fotografie.

  • Uitvaart fotografie - Het fotograferen van een uitvaart.

  • Fotoshoot - Het vastleggen van een fotoshoot.

  • Woning fotografie - Het fotograferen van een woning voor bijvoorbeeld de verkoop.

Voor elk soort fotografie kan de fotograaf een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten fotograaf om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk fotografen direct online, ga naar fotograaf offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij fotografen in je regio.

Fotograafkosten vergelijken

De kosten van fotografen kunnen nogal uiteenlopen. De ene fotograaf hanteert een uurtarief terwijl de andere fotograaf een vaste prijs vraagt voor het vastleggen van jouw gebeurtenis. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij fotografen om de fotograafkosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een fotograaf is €73 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van fotografen op de pagina fotograafkosten. Wil je kosten vergelijken van fotografen uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van fotografen uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina fotografen offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

FotograafkostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor fotografen

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor fotografen. Bij het vergelijken van fotografen is het dan ook aan te raden om te kijken of een fotograaf bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de fotograaf is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de fotograaf is aangesloten. Veelal zijn de fotografen van Offertebank aangesloten bij Nederlandse Beroepsvereniging van Film- en Fotografen en Dutch Photographers.

Nederlandse Beroepsvereniging van Film- en Fotografen
Dutch Photographers

Hoe fotografen vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend fotografen vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van fotografen uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!