Drukkerijen vergelijken

Alles over drukwerk, het berekenen van drukwerkkosten en het vrijblijvend vergelijken van drukkerijen.

start drukkerijen drukkerijen vergelijken »

Vergelijk drukkerijen online

De juiste drukkerij vinden voor het laten drukken van je folders, visitekaartjes of spandoeken kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 4 500 bedrijven die drukwerk leveren. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om drukkerijen te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een drukkerij en we geven een indicatie van de te verwachten drukwerkkosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om drukkerijen te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van drukkerijen uit jouw regio. Je vergelijkt de drukkerijen en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

DrukwerkoffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  drukkerijen Drukkerijen vergelijken

Werkzaamheden drukkerij

Voordat je begint met het vergelijken van drukkerijen is het handig om te weten wat een drukkerij doet. De drukkerij word veelal ingeschakeld voor het leveren van drukwerk voor grote oplage middels drukplaten of voor het leveren van digitaal drukwerk geschikt voor kleinere oplage. Door gebruik te maken van de diensten van een drukkerij ben je zeker van een goede kwaliteit drukwerk. De werkzaamheden van drukkerijen kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om drukkerijen te vergelijken. Zo zal de ene drukkerij wel een grafisch vormgever in huis hebben en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke drukkerij worden uitgevoerd.

  • Offset drukwerk - Het leveren van drukwerk voor grote oplage middels drukplaten.

  • Digitaal drukwerk - Het leveren van digitaal drukwerk geschikt voor kleinere oplage.

  • Stickers en etiketten - Het bedrukken van stickers en etiketten.

  • Printen en plotten - Het printen van grote oppervlakte.

  • Direct marketing - Het drukken en versturen vandirect marketing.

Voor elk soort drukwerk kan de drukkerij een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten drukwerk om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk drukkerijen direct online, ga naar drukkerij offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij drukkerijen in je regio.

Drukwerkkosten vergelijken

De kosten van drukkerijen kunnen nogal uiteenlopen. De ene drukkerij hanteert een uurtarief terwijl de andere drukkerij een vaste prijs vraagt voor het laten drukken van je folders, visitekaartjes of spandoeken. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij drukkerijen om de drukwerkkosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een drukkerij is €47 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van drukkerijen op de pagina drukwerkkosten. Wil je kosten vergelijken van drukkerijen uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van drukkerijen uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina drukkerijen offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

DrukwerkkostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor drukkerijen

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor drukkerijen. Bij het vergelijken van drukkerijen is het dan ook aan te raden om te kijken of een drukkerij bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de drukkerij is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de drukkerij is aangesloten. Veelal zijn de drukkerijen van Offertebank aangesloten bij Vereniging van Leveranciers voor de Grafische en Aanverwante industrie en Koninklijk Verbond van Grafische ondernemingen.

Vereniging van Leveranciers voor de Grafische en Aanverwante industrie
Koninklijk Verbond van Grafische ondernemingen

Hoe drukkerijen vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend drukkerijen vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van drukkerijen uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!