Beveiligers vergelijken

Alles over beveiliging, het berekenen van beveiligingskosten en het vrijblijvend vergelijken van beveiligers.

start beveiligers beveiligers vergelijken »

Vergelijk beveiligers online

De juiste beveiliger vinden voor beveiliging kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 8 100 bedrijven die beveiligingsdiensten aanbieden. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om beveiligers te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een beveiliger en we geven een indicatie van de te verwachten beveiligingskosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om beveiligers te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van beveiligers uit jouw regio. Je vergelijkt de beveiligers en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

BeveiligingsoffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  beveiligers Beveiligers vergelijken

Werkzaamheden beveiliger

Voordat je begint met het vergelijken van beveiligers is het handig om te weten wat een beveiliger doet. De beveiliger word veelal ingeschakeld voor het mobiel surveilleren of voor het beveiligen bij de deur. Door gebruik te maken van de diensten van een beveiliger ben je zeker van professionele beveiliging. De werkzaamheden van beveiligers kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om beveiligers te vergelijken. Zo zal de ene beveiliger wel een contactpersoon hebben bij de politie en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke beveiliger worden uitgevoerd.

  • Mobiele surveillance - Het mobiel surveilleren.

  • Receptiediensten - Het beveiligen bij de deur.

  • Hondenbeveiliging - Het beveiligen met behulp van honden.

  • Interventieteam - Het stand-by hebben van een interventieteam.

  • Winkelbeveiliging - Het beveiligen van een winkel.

  • Bouwplaatsbeveiliging - Een bouwplaats beveiligen.

  • Objectbeveiliging - Het beveiligen van een object.

  • Evenementenbeveiliging - Het beveiligen van een evenement.

  • Persoonsbeveiliging - Het beveiligen van een persoon.

Voor elk soort beveiligingsdienst kan de beveiliger een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten beveiliging om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk beveiligers direct online, ga naar beveiliger offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij beveiligers in je regio.

Beveiligingskosten vergelijken

De kosten van beveiligers kunnen nogal uiteenlopen. De ene beveiliger hanteert een uurtarief terwijl de andere beveiliger een vaste prijs vraagt voor beveiliging. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij beveiligers om de beveiligingskosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een beveiliger is €47 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van beveiligers op de pagina beveiligingskosten. Wil je kosten vergelijken van beveiligers uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van beveiligers uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina beveiligers offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

BeveiligingskostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor beveiligers

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor beveiligers. Bij het vergelijken van beveiligers is het dan ook aan te raden om te kijken of een beveiliger bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de beveiliger is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de beveiliger is aangesloten. Veelal zijn de beveiligers van Offertebank aangesloten bij Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland, Nederlandse Veiligheidsbranche en Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven.

Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland
Nederlandse Veiligheidsbranche
Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven

Hoe beveiligers vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend beveiligers vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van beveiligers uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!