Asbestverwijderaars vergelijken

Alles over asbest verwijderen, het berekenen van asbestverwijdering kosten en het vrijblijvend vergelijken van asbestverwijderaars.

start asbestverwijderaars asbestverwijderaars vergelijken »

Vergelijk asbestverwijderaars online

De juiste asbestverwijderaar vinden voor het laten verwijderen van asbest kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 1 000 bedrijven die gespecialiseerd zijn in asbestverwijdering. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om asbestverwijderaars te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een asbestverwijderaar en we geven een indicatie van de te verwachten asbestverwijdering kosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om asbestverwijderaars te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van asbestverwijderaars uit jouw regio. Je vergelijkt de asbestverwijderaars en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

AsbestverwijderingoffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  asbestverwijderaars Asbestverwijderaars vergelijken

Werkzaamheden asbestverwijderaar

Voordat je begint met het vergelijken van asbestverwijderaars is het handig om te weten wat een asbestverwijderaar doet. De asbestverwijderaar word veelal ingeschakeld voor het verwijderen van golfplaten met asbest of voor het verwijderen van asbest uit binnenruimtes. Door gebruik te maken van de diensten van een asbestverwijderaar ben je zeker van veilige verwijdering van de asbest. De werkzaamheden van asbestverwijderaars kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om asbestverwijderaars te vergelijken. Zo zal de ene asbestverwijderaar wel herstelwerkzaamheden verrichten en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke asbestverwijderaar worden uitgevoerd.

  • Asbest verwijderen golfplaten - Het verwijderen van golfplaten met asbest.

  • Asbest verwijderen ruimtes - Het verwijderen van asbest uit binnenruimtes.

  • Asbest onderzoek type 0 - Het onderzoek naar asbest om vast te stellen of er een blootstellingsrisico aan asbest is in een gebouw dat nog in gebruik is.

  • Asbest onderzoek type A - Het onderzoek naar asbest van direct waarneembare asbesthoudende of met asbest besmette producten.

  • Asbest onderzoek type B - Het onderzoek naar asbest bij een redelijk vermoeden van niet direct waarneembare asbesthoudende bronnen.

  • Asbesthoudend materiaal verwerken - Het verwijderen van asbesthoudend materiaal.

Voor elk soort asbestverwijdering kan de asbestverwijderaar een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten asbest verwijdering om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk asbestverwijderaars direct online, ga naar asbestverwijderaar offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij asbestverwijderaars in je regio.

Asbestverwijdering kosten vergelijken

De kosten van asbestverwijderaars kunnen nogal uiteenlopen. De ene asbestverwijderaar hanteert een uurtarief terwijl de andere asbestverwijderaar een vaste prijs vraagt voor het laten verwijderen van asbest. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij asbestverwijderaars om de asbestverwijdering kosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een asbestverwijderaar is €50 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van asbestverwijderaars op de pagina asbestverwijdering kosten. Wil je kosten vergelijken van asbestverwijderaars uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van asbestverwijderaars uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina asbestverwijderaars offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

Asbestverwijdering kostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor asbestverwijderaars

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor asbestverwijderaars. Bij het vergelijken van asbestverwijderaars is het dan ook aan te raden om te kijken of een asbestverwijderaar bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de asbestverwijderaar is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de asbestverwijderaar is aangesloten. Veelal zijn de asbestverwijderaars van Offertebank aangesloten bij Stichting Certificatie Asbest, Vereniging voor Verwijdering van Toxische en gevaarlijke Bouwmaterialen en Vereniging van Asbestverwijderende Bedrijven.

Stichting Certificatie Asbest
Vereniging voor Verwijdering van Toxische en gevaarlijke Bouwmaterialen
Vereniging van Asbestverwijderende Bedrijven

Hoe asbestverwijderaars vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend asbestverwijderaars vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van asbestverwijderaars uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!