Vloerleggers vergelijken

Alles over het leggen van vloeren, het berekenen van vloerkosten en het vrijblijvend vergelijken van vloerleggers.

start vloerleggers vloerleggers vergelijken »

Vergelijk vloerleggers online

De juiste vloerlegger vinden voor het leggen van een nieuwe vloer kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 2 300 bedrijven die vloeren leggen. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om vloerleggers te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een vloerlegger en we geven een indicatie van de te verwachten vloerkosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om vloerleggers te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van vloerleggers uit jouw regio. Je vergelijkt de vloerleggers en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

VloeroffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  vloerleggers Vloerleggers vergelijken

Werkzaamheden vloerlegger

Voordat je begint met het vergelijken van vloerleggers is het handig om te weten wat een vloerlegger doet. De vloerlegger word veelal ingeschakeld voor het leggen van een houten parketvloer of voor het storten van een betonvloer. Door gebruik te maken van de diensten van een vloerlegger ben je zeker van een strak gelegde vloer. De werkzaamheden van vloerleggers kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om vloerleggers te vergelijken. Zo zal de ene vloerlegger wel plinten schilderen en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke vloerlegger worden uitgevoerd.

  • Parketvloer - Het leggen van een houten parketvloer.

  • Betonvloer - Het storten van een betonvloer.

  • Laminaatvloer - Het leggen van een laminaatvloer.

  • Gietvloer - Het gieten van een gietvloer.

  • Plavuizen/natuursteen - Het leggen van plavuizen of natuursteen.

  • Siergrindvloer - Het storten van een siergrindvloer.

  • Vloerbedekking - Het leggen van vloerbedekking.

  • Vloer egaliseren - Het egaliseren van de vloer tot 2 cm.

Voor elk soort vloer kan de vloerlegger een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten vloer om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk vloerleggers direct online, ga naar vloerlegger offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij vloerleggers in je regio.

Vloerkosten vergelijken

De kosten van vloerleggers kunnen nogal uiteenlopen. De ene vloerlegger hanteert een uurtarief terwijl de andere vloerlegger een vaste prijs vraagt voor het leggen van een nieuwe vloer. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij vloerleggers om de vloerkosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een vloerlegger is €41 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van vloerleggers op de pagina vloerkosten. Wil je kosten vergelijken van vloerleggers uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van vloerleggers uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina vloerleggers offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

VloerkostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor vloerleggers

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor vloerleggers. Bij het vergelijken van vloerleggers is het dan ook aan te raden om te kijken of een vloerlegger bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de vloerlegger is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de vloerlegger is aangesloten. Veelal zijn de vloerleggers van Offertebank aangesloten bij Vereniging van Parketvloerenleggersbedrijven en Bouwend Nederland.

Vereniging van Parketvloerenleggersbedrijven
Bouwend Nederland

Hoe vloerleggers vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend vloerleggers vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van vloerleggers uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!