Systeembeheerders vergelijken

Alles over systeem- en netwerkbeheer, het berekenen van systeembeheerkosten en het vrijblijvend vergelijken van systeembeheerders.

start systeembeheerders systeembeheerders vergelijken »

Vergelijk systeembeheerders online

De juiste systeembeheerder vinden voor het beheren van je systemen en netwerk kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 2 700 bedrijven die systeembeheerdiensten leveren. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om systeembeheerders te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een systeembeheerder en we geven een indicatie van de te verwachten systeembeheerkosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om systeembeheerders te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van systeembeheerders uit jouw regio. Je vergelijkt de systeembeheerders en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

SysteembeheeroffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  systeembeheerders Systeembeheerders vergelijken

Werkzaamheden systeembeheerder

Voordat je begint met het vergelijken van systeembeheerders is het handig om te weten wat een systeembeheerder doet. De systeembeheerder word veelal ingeschakeld voor het adviseren over it-gerelateerde vraagstukken of voor het leveren en installeren van systemen zoals servers. Door gebruik te maken van de diensten van een systeembeheerder een veilig en betrouwbaar netwerk en goede apparatuur. De werkzaamheden van systeembeheerders kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om systeembeheerders te vergelijken. Zo zal de ene systeembeheerder wel op afstand systeembeheer leveren en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke systeembeheerder worden uitgevoerd.

  • Advies - Het adviseren over it-gerelateerde vraagstukken.

  • Levering systemen en installatie - Het leveren en installeren van systemen zoals servers.

  • Ondersteuning bij storing en problemen - Het oplossen van ad-hoc problemen en storingen.

  • Systeembeheer - Het beheren van het it-systeem.

Voor elk soort dienst kan de systeembeheerder een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten systeembeheerder om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk systeembeheerders direct online, ga naar systeembeheerder offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij systeembeheerders in je regio.

Systeembeheerkosten vergelijken

De kosten van systeembeheerders kunnen nogal uiteenlopen. De ene systeembeheerder hanteert een uurtarief terwijl de andere systeembeheerder een vaste prijs vraagt voor het beheren van je systemen en netwerk. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij systeembeheerders om de systeembeheerkosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een systeembeheerder is €84 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van systeembeheerders op de pagina systeembeheerkosten. Wil je kosten vergelijken van systeembeheerders uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van systeembeheerders uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina systeembeheerders offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

SysteembeheerkostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor systeembeheerders

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor systeembeheerders. Bij het vergelijken van systeembeheerders is het dan ook aan te raden om te kijken of een systeembeheerder bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de systeembeheerder is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de systeembeheerder is aangesloten. Veelal zijn de systeembeheerders van Offertebank aangesloten bij ICT Waarborg en Nederland ICT.

ICT Waarborg
Nederland ICT

Hoe systeembeheerders vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend systeembeheerders vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van systeembeheerders uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!