Stratenmakers vergelijken

Alles over bestrating, het berekenen van stratenmaakkosten en het vrijblijvend vergelijken van stratenmakers.

start stratenmakers stratenmakers vergelijken »

Vergelijk stratenmakers online

De juiste stratenmaker vinden voor het bestraten van je tuin of oprit kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 1 600 bedrijven die bestrating aanleggen. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om stratenmakers te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een stratenmaker en we geven een indicatie van de te verwachten stratenmaakkosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om stratenmakers te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van stratenmakers uit jouw regio. Je vergelijkt de stratenmakers en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

StratenmaakoffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  stratenmakers Stratenmakers vergelijken

Werkzaamheden stratenmaker

Voordat je begint met het vergelijken van stratenmakers is het handig om te weten wat een stratenmaker doet. De stratenmaker word veelal ingeschakeld voor het leggen van kleine vierkante stenen met afgeronde hoeken of voor het leggen van stevige betonnen tegels. Door gebruik te maken van de diensten van een stratenmaker krijg je een strak aangelegd terras of oprit. De werkzaamheden van stratenmakers kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om stratenmakers te vergelijken. Zo zal de ene stratenmaker wel tegels voor je inkopen en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke stratenmaker worden uitgevoerd.

  • Koppelstones leggen - Het leggen van kleine vierkante stenen met afgeronde hoeken.

  • Betonbestrating leggen - Het leggen van stevige betonnen tegels.

  • Flagstones leggen - Het leggen van platte natuurstenen zoals platen of tegels.

  • Waaltjes leggen - Het leggen van bakstenen met de maat 214 x 102 x 55 mm.

  • Hout leggen - Het leggen van houten tegels.

  • Natuursteen leggen - Het leggen van natuursteen.

Voor elk soort bestrating kan de stratenmaker een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten stratenmaker om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk stratenmakers direct online, ga naar stratenmaker offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij stratenmakers in je regio.

Stratenmaakkosten vergelijken

De kosten van stratenmakers kunnen nogal uiteenlopen. De ene stratenmaker hanteert een uurtarief terwijl de andere stratenmaker een vaste prijs vraagt voor het bestraten van je tuin of oprit. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij stratenmakers om de stratenmaakkosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een stratenmaker is €39 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van stratenmakers op de pagina stratenmaakkosten. Wil je kosten vergelijken van stratenmakers uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van stratenmakers uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina stratenmakers offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

StratenmaakkostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor stratenmakers

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor stratenmakers. Bij het vergelijken van stratenmakers is het dan ook aan te raden om te kijken of een stratenmaker bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de stratenmaker is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de stratenmaker is aangesloten. Veelal zijn de stratenmakers van Offertebank aangesloten bij Vereniging Hoveniers en Groenwerkers, Ondernemersvereniging Bestratingsbedrijven Nederland en Vereniging Modern Straatwerk.

Vereniging Hoveniers en Groenwerkers
Ondernemersvereniging Bestratingsbedrijven Nederland
Vereniging Modern Straatwerk

Hoe stratenmakers vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend stratenmakers vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van stratenmakers uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!