Secretaresses vergelijken

Alles over opdracht, het berekenen van secretaressekosten en het vrijblijvend vergelijken van secretaresses.

start secretaresses secretaresses vergelijken »

Vergelijk secretaresses online

De juiste secretaresse vinden voor ondersteuning bij je werkzaamheden kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 2 300 bedrijven die secretaressewerkzaamheden doen. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om secretaresses te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een secretaresse en we geven een indicatie van de te verwachten secretaressekosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om secretaresses te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van secretaresses uit jouw regio. Je vergelijkt de secretaresses en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

SecretaresseoffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  secretaresses Secretaresses vergelijken

Werkzaamheden secretaresse

Voordat je begint met het vergelijken van secretaresses is het handig om te weten wat een secretaresse doet. De secretaresse word veelal ingeschakeld voor het afhandelen van telefoontjes, e-mails, afspraken en planningen of voor het maken van notulen tijdens een vergadering. Door gebruik te maken van de diensten van een secretaresse heb je goede ondersteuning bij je werkzaamheden en kan een secretaresse je flink wat werk uit handen nemen. De werkzaamheden van secretaresses kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om secretaresses te vergelijken. Zo zal de ene secretaresse wel in een internationaal bedrijf kunnen werken en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke secretaresse worden uitgevoerd.

  • Assistentie verlenen - Het afhandelen van telefoontjes, e-mails, afspraken en planningen.

  • Notuleren - Het maken van notulen tijdens een vergadering.

  • Transcriberen - Het uittypen van opnames.

  • Facilitaire ondersteuning - Het zorg dragen voor een goede doorloop van werkzaamheden.

  • Administratie - Het verzorgen van de bedrijfsadministratie.

  • Archiveren - Het archiveren van documenten.

Voor elk soort dienst kan de secretaresse een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten secretaresse om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk secretaresses direct online, ga naar secretaresse offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij secretaresses in je regio.

Secretaressekosten vergelijken

De kosten van secretaresses kunnen nogal uiteenlopen. De ene secretaresse hanteert een uurtarief terwijl de andere secretaresse een vaste prijs vraagt voor ondersteuning bij je werkzaamheden. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij secretaresses om de secretaressekosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een secretaresse is €31 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van secretaresses op de pagina secretaressekosten. Wil je kosten vergelijken van secretaresses uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van secretaresses uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina secretaresses offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

SecretaressekostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor secretaresses

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor secretaresses. Bij het vergelijken van secretaresses is het dan ook aan te raden om te kijken of een secretaresse bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de secretaresse is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de secretaresse is aangesloten. Veelal zijn de secretaresses van Offertebank aangesloten bij De Secretaresse Vereniging en Nederlandse Vereniging van Directie- en managementondersteuners.

De Secretaresse Vereniging
Nederlandse Vereniging van Directie- en managementondersteuners

Hoe secretaresses vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend secretaresses vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van secretaresses uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!