Mediators vergelijken

Alles over mediation, het berekenen van mediationkosten en het vrijblijvend vergelijken van mediators.

start mediators mediators vergelijken »

Vergelijk mediators online

De juiste mediator vinden voor bemiddeling bij je conflict kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 1 100 bedrijven die mediation diensten aanbieden. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om mediators te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een mediator en we geven een indicatie van de te verwachten mediationkosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om mediators te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van mediators uit jouw regio. Je vergelijkt de mediators en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

MediationoffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  mediators Mediators vergelijken

Werkzaamheden mediator

Voordat je begint met het vergelijken van mediators is het handig om te weten wat een mediator doet. De mediator word veelal ingeschakeld voor het bemiddelen bij familiezaken of voor het bemiddelen bij arbeidsconflicten. Door gebruik te maken van de diensten van een mediator heb je professionele ondersteuning bij een conflict. De werkzaamheden van mediators kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om mediators te vergelijken. Zo zal de ene mediator wel op locatie bemiddelen en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke mediator worden uitgevoerd.

  • Familiezaken - Het bemiddelen bij familiezaken.

  • Arbeidsconflicten - Het bemiddelen bij arbeidsconflicten.

  • Burenconflicten - Het bemiddelen bij burenconflicten.

  • Conflicten in de gezondheidszorg - Het bemiddelen bij conflicten bij de gezondheidszorg.

  • Persoonlijke communicatie - Het ondersteunen van je persoonlijke communicatie.

  • Zakelijke conflicten - Het bemiddelen bij zakelijke conflicten.

  • Teammediation - Het bemiddelen bij teams.

  • Trainingen - Het trainen van communicatieve vaardigheden.

Voor elk soort bemiddeling kan de mediator een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten mediator om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk mediators direct online, ga naar mediator offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij mediators in je regio.

Mediationkosten vergelijken

De kosten van mediators kunnen nogal uiteenlopen. De ene mediator hanteert een uurtarief terwijl de andere mediator een vaste prijs vraagt voor bemiddeling bij je conflict. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij mediators om de mediationkosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een mediator is €98 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van mediators op de pagina mediationkosten. Wil je kosten vergelijken van mediators uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van mediators uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina mediators offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

MediationkostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor mediators

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor mediators. Bij het vergelijken van mediators is het dan ook aan te raden om te kijken of een mediator bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de mediator is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de mediator is aangesloten. Veelal zijn de mediators van Offertebank aangesloten bij vereniging voor Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators en Mediatorsfederatie Nederland.

vereniging voor Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators
Mediatorsfederatie Nederland

Hoe mediators vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend mediators vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van mediators uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!