Marketeers vergelijken

Alles over marketing, het berekenen van marketingkosten en het vrijblijvend vergelijken van marketeers.

start marketeers marketeers vergelijken »

Vergelijk marketeers online

De juiste marketeer vinden voor het op de markt zetten van je product of dienst kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 6 200 bedrijven die marketingdiensten aanbieden. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om marketeers te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een marketeer en we geven een indicatie van de te verwachten marketingkosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om marketeers te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van marketeers uit jouw regio. Je vergelijkt de marketeers en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

MarketingoffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  marketeers Marketeers vergelijken

Werkzaamheden marketeer

Voordat je begint met het vergelijken van marketeers is het handig om te weten wat een marketeer doet. De marketeer word veelal ingeschakeld voor het optimaliseren van een website en de content voor een betere weergave in zoekmachines of voor het versturen van marketing gerichte e-mails. Door gebruik te maken van de diensten van een marketeer heb je een specialist die weet hoe je product op dienst op de markt te zetten. De werkzaamheden van marketeers kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om marketeers te vergelijken. Zo zal de ene marketeer wel websites ontwikkelen en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke marketeer worden uitgevoerd.

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO) - Het optimaliseren van een website en de content voor een betere weergave in zoekmachines.

  • E-mail marketing - Het versturen van marketing gerichte e-mails.

  • Google Adwords (SEA) - Het verzorgen van advertenties die worden weergegeven in Google Search.

  • Social media marketing - Het verzorgen van de marketing door gebruik te maken van social media kanalen.

  • Conversie optimalisatie - Het onderzoeken en toepassen van optimalisatie voor een betere conversie.

  • Internet marketing consultancy - Het adviseren over de internet marketing strategie.

  • Reputatie management - Het managen en verbeteren van je bedrijfsreputatie.

Voor elk soort marketingdienst kan de marketeer een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten marketeer om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk marketeers direct online, ga naar marketeer offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij marketeers in je regio.

Marketingkosten vergelijken

De kosten van marketeers kunnen nogal uiteenlopen. De ene marketeer hanteert een uurtarief terwijl de andere marketeer een vaste prijs vraagt voor het op de markt zetten van je product of dienst. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij marketeers om de marketingkosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een marketeer is €70 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van marketeers op de pagina marketingkosten. Wil je kosten vergelijken van marketeers uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van marketeers uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina marketeers offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

MarketingkostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor marketeers

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor marketeers. Bij het vergelijken van marketeers is het dan ook aan te raden om te kijken of een marketeer bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de marketeer is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de marketeer is aangesloten. Veelal zijn de marketeers van Offertebank aangesloten bij Branchevereniging voor Data en Marketing en Interactive Advertising Bureau Nederland.

Branchevereniging voor Data en Marketing
Interactive Advertising Bureau Nederland

Hoe marketeers vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend marketeers vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van marketeers uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!