Loodgieters vergelijken

Alles over loodgieterswerk, het berekenen van loodgieterkosten en het vrijblijvend vergelijken van loodgieters.

start loodgieters loodgieters vergelijken »

Vergelijk loodgieters online

De juiste loodgieter vinden voor het verhelpen van een verstopping kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 11 000 bedrijven die loodgieterswerk verrichten. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om loodgieters te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een loodgieter en we geven een indicatie van de te verwachten loodgieterkosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om loodgieters te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van loodgieters uit jouw regio. Je vergelijkt de loodgieters en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

LoodgieteroffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  loodgieters Loodgieters vergelijken

Werkzaamheden loodgieter

Voordat je begint met het vergelijken van loodgieters is het handig om te weten wat een loodgieter doet. De loodgieter word veelal ingeschakeld voor het ontstoppen van de afvoer of voor het ontstoppen van het riool. Door gebruik te maken van de diensten van een loodgieter ben je zeker dat je lekkage of verstopping word verholpen. De werkzaamheden van loodgieters kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om loodgieters te vergelijken. Zo zal de ene loodgieter wel een nieuwe CV ketel kunnen installeren en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke loodgieter worden uitgevoerd.

  • Afvoer ontstoppen - Het ontstoppen van de afvoer.

  • Riolering ontstoppen - Het ontstoppen van het riool.

  • Lekkage opsporen - Het opsporen en verhelpen van een lekkage.

  • Dakgoot repareren - Het repareren van een dakgoot.

  • CK ketel onderhoud - Het onderhouden van een CV ktel.

Voor elk soort verstopping of lekkage kan de loodgieter een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten loodgieters om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk loodgieters direct online, ga naar loodgieter offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij loodgieters in je regio.

Loodgieterkosten vergelijken

De kosten van loodgieters kunnen nogal uiteenlopen. De ene loodgieter hanteert een uurtarief terwijl de andere loodgieter een vaste prijs vraagt voor het verhelpen van een verstopping. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij loodgieters om de loodgieterkosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een loodgieter is €52 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van loodgieters op de pagina loodgieterkosten. Wil je kosten vergelijken van loodgieters uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van loodgieters uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina loodgieters offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

LoodgieterkostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor loodgieters

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor loodgieters. Bij het vergelijken van loodgieters is het dan ook aan te raden om te kijken of een loodgieter bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de loodgieter is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de loodgieter is aangesloten. Veelal zijn de loodgieters van Offertebank aangesloten bij Uneto-Vni en KvINL.

Uneto-Vni
KvINL

Hoe loodgieters vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend loodgieters vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van loodgieters uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!