Gevelreinigers vergelijken

Alles over gevels reinigen, het berekenen van gevelreinigingkosten en het vrijblijvend vergelijken van gevelreinigers.

start gevelreinigers gevelreinigers vergelijken »

Vergelijk gevelreinigers online

De juiste gevelreiniger vinden voor het reinigen van je gevels kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 1 100 bedrijven die gevels reinigen. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om gevelreinigers te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een gevelreiniger en we geven een indicatie van de te verwachten gevelreinigingkosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om gevelreinigers te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van gevelreinigers uit jouw regio. Je vergelijkt de gevelreinigers en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

GevelreinigingoffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  gevelreinigers Gevelreinigers vergelijken

Werkzaamheden gevelreiniger

Voordat je begint met het vergelijken van gevelreinigers is het handig om te weten wat een gevelreiniger doet. De gevelreiniger word veelal ingeschakeld voor het reinigen van de gevel met behulp van stoomcleanen of voor het reinigen van de gevel en voegen (schaduwvoeg). Door gebruik te maken van de diensten van een gevelreiniger ben je zeker van professionele reiniging van je gevel. De werkzaamheden van gevelreinigers kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om gevelreinigers te vergelijken. Zo zal de ene gevelreiniger wel biologische materialen gebruiken om gevels te reiningen en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke gevelreiniger worden uitgevoerd.

  • Gevel reinigen (stoomcleanen) - Het reinigen van de gevel met behulp van stoomcleanen.

  • Gevel en voegen reinigen (schaduwvoeg) - Het reinigen van de gevel en voegen (schaduwvoeg).

  • Reinigen, voegen en impregneren - Het reinigen en impregneren van de gevel en de voegen.

  • Zandstralen - Het reinigen van gevels en voegen door te zanstralen.

  • Chemisch reinigen - Het reinigen van gevels en voegen middels chemische reiniging.

Voor elk soort gevelreiniging kan de gevelreiniger een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten gevelreiniging om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk gevelreinigers direct online, ga naar gevelreiniger offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij gevelreinigers in je regio.

Gevelreinigingkosten vergelijken

De kosten van gevelreinigers kunnen nogal uiteenlopen. De ene gevelreiniger hanteert een uurtarief terwijl de andere gevelreiniger een vaste prijs vraagt voor het reinigen van je gevels. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij gevelreinigers om de gevelreinigingkosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een gevelreiniger is €45 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van gevelreinigers op de pagina gevelreinigingkosten. Wil je kosten vergelijken van gevelreinigers uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van gevelreinigers uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina gevelreinigers offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

GevelreinigingkostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor gevelreinigers

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor gevelreinigers. Bij het vergelijken van gevelreinigers is het dan ook aan te raden om te kijken of een gevelreiniger bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de gevelreiniger is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de gevelreiniger is aangesloten. Veelal zijn de gevelreinigers van Offertebank aangesloten bij Schoonmaken is een Vak, Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten en Vereniging Nederlandse Voegbedrijven.

Schoonmaken is een Vak
Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten
Vereniging Nederlandse Voegbedrijven

Hoe gevelreinigers vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend gevelreinigers vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van gevelreinigers uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!