Cateraars vergelijken

Alles over catering, het berekenen van cateringkosten en het vrijblijvend vergelijken van cateraars.

start cateraars cateraars vergelijken »

Vergelijk cateraars online

De juiste cateraar vinden voor het verzorgen van de catering kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 3 700 bedrijven die cateringdiensten aanbieden. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om cateraars te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een cateraar en we geven een indicatie van de te verwachten cateringkosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om cateraars te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van cateraars uit jouw regio. Je vergelijkt de cateraars en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

CateringoffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk cateraars Cateraars vergelijken

Werkzaamheden cateraar

Voordat je begint met het vergelijken van cateraars is het handig om te weten wat een cateraar doet. De cateraar word veelal ingeschakeld voor het verzorgen van maatwerk catering of voor het verzorgen van hapjes en bittergarnituur. Door gebruik te maken van de diensten van een cateraar ben je zeker van een goed verzorgde hapjes en drankjes. De werkzaamheden van cateraars kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om cateraars te vergelijken. Zo zal de ene cateraar wel servies ter beschikking stellen en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke cateraar worden uitgevoerd.

 • Catering - Het verzorgen van maatwerk catering.

 • Hapjes en bittergarnituur - Het verzorgen van hapjes en bittergarnituur.

 • Buffetten - Het verzorgen een buffet tijdens evenementen en partijnen.

 • Trouwen - Het verzorgen van catering tijdens een bruiloft.

 • Bedrijfscatering - Bet verzorgen van de catering van een bedrijf.

 • Foodtruck - Het verzorgen van catering middels een foodtruck.

 • Barbecue - Het verzorgen van een barbecue op feesten en partijen.

 • Uitvaart - Het verzorgen van koffie en broodjes bij een begrafenis.

 • Business 2 business - Het verzorgen van eten en drinken voor bedrijven.

 • Lunch - Het verzorgen van lunch voor feesten, partijen en bedrijven.

Voor elk soort catering kan de cateraar een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten catering om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk cateraars direct online, ga naar cateraar offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij cateraars in je regio.

Cateringkosten vergelijken

De kosten van cateraars kunnen nogal uiteenlopen. De ene cateraar hanteert een uurtarief terwijl de andere cateraar een vaste prijs vraagt voor het verzorgen van de catering. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij cateraars om de cateringkosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een cateraar is €39 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van cateraars op de pagina cateringkosten. Wil je kosten vergelijken van cateraars uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van cateraars uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina cateraars offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

CateringkostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor cateraars

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor cateraars. Bij het vergelijken van cateraars is het dan ook aan te raden om te kijken of een cateraar bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de cateraar is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de cateraar is aangesloten. Veelal zijn de cateraars van Offertebank aangesloten bij Officieel Netwerk Catering Events, Vereniging voor Ondernemende Contract Cateraars en Vereniging Nederlandse Cateringorganisaties.

Officieel Netwerk Catering Events
Vereniging voor Ondernemende Contract Cateraars
Vereniging Nederlandse Cateringorganisaties

Hoe cateraars vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend cateraars vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van cateraars uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!