Callcenters vergelijken

Alles over callcenter werkzaamheden, het berekenen van callcenterkosten en het vrijblijvend vergelijken van callcenters.

start callcenters callcenters vergelijken »

Vergelijk callcenters online

De juiste callcenter vinden voor telefonische marketingdiensten kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 400 bedrijven die callcenterdiensten aanbieden. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om callcenters te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een callcenter en we geven een indicatie van de te verwachten callcenterkosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om callcenters te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van callcenters uit jouw regio. Je vergelijkt de callcenters en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

CallcenteroffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  callcenters Callcenters vergelijken

Werkzaamheden callcenter

Voordat je begint met het vergelijken van callcenters is het handig om te weten wat een callcenter doet. Het callcenter word veelal ingeschakeld voor het ondersteunen van verzorgen van B2B telemarketing of voor het genereren van leads voor je bedrijf. Door gebruik te maken van de diensten van een callcenter ben je zeker van professionele telefonische diensten. De werkzaamheden van callcenters kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om callcenters te vergelijken. Zo zal het ene callcenter wel klantenservicediensten aanbieden en het ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke callcenter worden uitgevoerd.

  • B2B telemarketing - Het ondersteunen van verzorgen van B2B telemarketing.

  • Leadgeneratie - Het genereren van leads voor je bedrijf.

  • Telesales - Het telefonisch verkopen van diensten of producten.

  • Bezoekafspraken - Het maken van bezoekafspraken.

  • Telefoonservice - Het afhandelen van inkomende telefoongesprekken.

  • B2C telemarketing - Het ondersteunen van verzorgen van B2C telemarketing.

Voor elk soort callcenter project kan het callcenter een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten callcenter om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk callcenters direct online, ga naar callcenter offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij callcenters in je regio.

Callcenterkosten vergelijken

De kosten van callcenters kunnen nogal uiteenlopen. Het ene callcenter hanteert een uurtarief terwijl het andere callcenter een vaste prijs vraagt voor telefonische marketingdiensten. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij callcenters om de callcenterkosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een callcenter is €49 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van callcenters op de pagina callcenterkosten. Wil je kosten vergelijken van callcenters uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van callcenters uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina callcenters offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

CallcenterkostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor callcenters

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor callcenters. Bij het vergelijken van callcenters is het dan ook aan te raden om te kijken of een callcenter bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door het callcenter is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij het callcenter is aangesloten. Veelal zijn de callcenters van Offertebank aangesloten bij KlantGemak en KlantenserviceFederatie.

KlantGemak
KlantenserviceFederatie

Hoe callcenters vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend callcenters vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van callcenters uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!