Bedrijfstrainers vergelijken

Alles over bedrijfstrainingen, het berekenen van bedrijfstrainingkosten en het vrijblijvend vergelijken van bedrijfstrainers.

start bedrijfstrainers bedrijfstrainers vergelijken »

Vergelijk bedrijfstrainers online

De juiste bedrijfstrainer vinden voor training en ontwikkeling van werknemers kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 7 800 bedrijven die bedrijfstrainingen verzorgen. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om bedrijfstrainers te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een bedrijfstrainer en we geven een indicatie van de te verwachten bedrijfstrainingkosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om bedrijfstrainers te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van bedrijfstrainers uit jouw regio. Je vergelijkt de bedrijfstrainers en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

BedrijfstrainingoffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk  bedrijfstrainers Bedrijfstrainers vergelijken

Werkzaamheden bedrijfstrainer

Voordat je begint met het vergelijken van bedrijfstrainers is het handig om te weten wat een bedrijfstrainer doet. De bedrijfstrainer word veelal ingeschakeld voor het trainen van een team binnen een bedrijf of voor het trainen van vaardigheden van personeelsleden binnen een bedrijf. Door gebruik te maken van de diensten van een bedrijfstrainer zorg je voor de verdere ontwikkeling van je personeel. De werkzaamheden van bedrijfstrainers kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om bedrijfstrainers te vergelijken. Zo zal de ene bedrijfstrainer wel grote teams trainen en de ander niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke bedrijfstrainer worden uitgevoerd.

  • Teamtraining - Het trainen van een team binnen een bedrijf.

  • Vaardigheidstrainingen - Het trainen van vaardigheden van personeelsleden binnen een bedrijf.

  • Managementdevelopment - Het ondersteunen en ontwikkelen van managers in een bedrijf.

Voor elk soort bedrijfstraining kan de bedrijfstrainer een ander tarief rekenenen. Bekijk de pagina kosten bedrijfstraining om een indruk te krijgen van kosten voor elke dienst. Of vergelijk bedrijfstrainers direct online, ga naar bedrijfstrainer offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij bedrijfstrainers in je regio.

Bedrijfstrainingkosten vergelijken

De kosten van bedrijfstrainers kunnen nogal uiteenlopen. De ene bedrijfstrainer hanteert een uurtarief terwijl de andere bedrijfstrainer een vaste prijs vraagt voor training en ontwikkeling van werknemers. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij bedrijfstrainers om de bedrijfstrainingkosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een bedrijfstrainer is €90 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van bedrijfstrainers op de pagina bedrijfstrainingkosten. Wil je kosten vergelijken van bedrijfstrainers uit uw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag, meerdere offertes te ontvangen van bedrijfstrainers uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina bedrijfstrainers offertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

BedrijfstrainingkostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor bedrijfstrainers

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor bedrijfstrainers. Bij het vergelijken van bedrijfstrainers is het dan ook aan te raden om te kijken of een bedrijfstrainer bij een keurmerk of brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk bied vaak een garantie voor het werk dat door de bedrijfstrainer is uitgevoerd. Zo kun je ook bij opmerkingen en klachten terrecht bij het keurmerk waarbij de bedrijfstrainer is aangesloten. Veelal zijn de bedrijfstrainers van Offertebank aangesloten bij Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en CEDEO.

Centraal Register Kort Beroepsonderwijs
CEDEO

Hoe bedrijfstrainers vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend bedrijfstrainers vergelijken in uw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 5 offertes van bedrijfstrainers uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!