Aannemers vergelijken

Alles over verbouwen, het berekenen van aannemerskosten en het vrijblijvend vergelijken van aannemers.

start aannemers aannemers vergelijken »

Vergelijk aannemers online

De juiste aannemer vinden voor je verbouwing kan veel tijd kosten, er zijn namelijk meer dan 20.000 bedrijven die bouwopdrachten aannemen. Wij helpen je graag verder door de mogelijkheid te bieden om aannemers te vergelijken. Ook vind je op deze pagina informatie over de werkzaamheden van een aannemer en we geven een indicatie van de te verwachten aannemerskosten. Wij raden je aan om gebruik te maken van ons offerteformulier om aannemers te vergelijken. Zo ontvang je gratis en vrijblijvend meerdere offertes van aannemers uit jouw regio. Je vergelijkt de aannemers en kiest zelf het beste aanbod op basis van de prijs en kwaliteit.

AannemeroffertesOffertes aanvragen »
Vergelijk aannemers Aannemers vergelijken

Werkzaamheden aannemer

Voordat je begint met het vergelijken van aannemers is het handig om te weten wat een aannemer doet. De aannemer wordt veelal ingeschakeld voor het verbouwen van de badkamer of voor een aanbouw aan een woning . Door gebruik te maken van de diensten van een aannemer haal je een waardevolle bouwspecialist in huis. De werkzaamheden van aannemers kunnen nog wel eens verschillen en daarom raden wij je aan om aannemers te vergelijken. Zo zal de ene aannemer wel een dakkapel plaatsen en de andere niet. De onderstaande werkzaamheden zullen in ieder geval door elke aannemer worden uitgevoerd.

  • Toilet verbouwen - Het verbouwen van het toilet.

  • Badkamer verbouwen - Het verbouwen van de badkamer.

  • Zolder verbouwen - Het verbouwen van de zolder.

  • Keuken verbouwen - Het verbouwen van de keuken.

  • Woning aanbouw - Een aanbouw aan een woning.

  • Garage plaatsen - Het bouwen van een garage.

  • Muur plaatsen - Het plaatsen van een muur.

  • Muur verwijderen - Het verwijderen van een muur.

Voor elke bouwklus kan de aannemer een ander tarief rekenen. Bekijk de pagina kosten aannemer om een indruk te krijgen van de kosten voor elke dienst. Of vergelijk aannemers direct online: ga naar aannemer offertes aanvragen om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen bij aannemers in je regio.

Aannemerskosten vergelijken

De kosten van aannemers kunnen nogal uiteenlopen. De ene aannemer hanteert een uurtarief terwijl de andere aannemer een vaste prijs vraagt voor je verbouwing. Daarom is het aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij aannemers om de aannemerskosten te kunnen vergelijken. Het gemiddelde uurtarief van een aannemer is €49 per uur. Je kan meer lezen over de kosten en tarieven van aannemers op de pagina aannemerskosten. Wil je kosten vergelijken van aannemers uit jouw regio? Maak dan nu gebruik van het gemak om met 1 aanvraag meerdere offertes te ontvangen van aannemers uit jouw regio, gratis en vrijblijvend. Ga naar de pagina aannemeroffertes aanvragen om jouw aanvraag te starten.

AannemerskostenKosten vergelijken »

Keurmerken voor aannemers

Er bestaan verschillende keurmerken en brancheorganisaties voor aannemers. Bij het vergelijken van aannemers is het dan ook aan te raden om te kijken of een aannemer een keurmerk heeft of bij een brancheorganisatie is aangesloten. Een keurmerk biedt vaak een garantie voor het werk dat door de aannemer is uitgevoerd. Zo kan je ook met opmerkingen en klachten terecht bij de brancheorganisatie waarbij de aannemer is aangesloten. Veelal zijn de aannemers van Offertebank aangesloten bij Bouwend Nederland en BouwGarant.

Bouwend Nederland
BouwGarant

Hoe aannemers vergelijken werkt

Gratis en vrijblijvend aannemers vergelijken in jouw regio.

1. Vertel over je project

Beantwoord een paar korte vragen over je opdracht.

2. Ontvang gratis offertes

Ontvang tot 4 offertes van aannemers uit jouw regio.

3. Vergelijk en bespaar

Vergelijk de offertes en bespaar tot 40% op je kosten.

Aanvraag starten »

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!